- 23 Temmuz 2011
- 75.571
- 51.096
- 4.693
yapacağı tek şey basit oynamak. başka hiçbir şey yapmasınArsenal ve Tottenham'in scoutlari geliyor Bayern macina Kerem icin. Yorumunu alalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapacağı tek şey basit oynamak. başka hiçbir şey yapmasınArsenal ve Tottenham'in scoutlari geliyor Bayern macina Kerem icin. Yorumunu alalim.
baslıgı terk mı edersın ben mı atayımyapacağı tek şey basit oynamak. başka hiçbir şey yapmasın
atbaslıgı terk mı edersın ben mı atayım
Seneye bayernde izlemekten gurur duyacağız.
4 kez ceza alanı içinde şut şansı buldu birisi baya netti. 2 tane net gollük pas verdi. Attığımız golde de topu kapan adamdı. Kontralarda iki üç pozisyonu harcadı onun dışında iyi maç çıkardı diyebiliriz. 3 tane de saplayabilirdi Kerem bugün, her türlü pozisyona giriyor.
Fatcardinin eksikligini hissettimaçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümlerde en az 2 net asisti vardı
Barış'a verdiği pas ve İrfan Can'a yaptığı orta çok net pozisyonlardı ya. Beğenip beğenmeme bir tarafa rakip kalede her an kendisi yada takım arkadaşını pozisyona sokabilen bir oyuncu. O çıktığında rakibi tehditlerimiz net şekilde azaldı milli takımda.barışa verdiği topta kraldi olsa sol sürekli dibine yollayıp licakovici ters ayakta yakalamıştı
mac geneline bakarsan bunları görmezden gelebilyosun,kötü oynadıgı 2.yarıda 2 asisti yenmiş ve mac boyu cok top kazandı ama ismailden sıra gelmemiştiryine top ezdi ve hatalı tercihler yaptı
mac geneline bakarsan bunları görmezden gelebilyosun,kötü oynadıgı 2.yarıda 2 asisti yenmiş ve mac boyu cok top kazandı ama ismailden sıra gelmemiştir
gs sözlüge girersen görürsün,gotlerini verecekler nerdeyse.sorsan bursasporda oynadıkları toptan haberleri yoktur,floryadaki hazırlık macında 2 asisti vardı mesela ismailin.1 gunde 100 yorum falan girmişlerKeronun eksik yanlarini gormezden gelmenin 1 tek yolu var. Skor katkısı
Skor yapmadigi butun maclarda izleyeni cildirtacak duruma getiriyor.
Isoya neden bu kdr takildigini anlamadim