#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muazzam patlayıcılığı var yunusu barışı üst üste koy keremin patlayıcılığının yanına yaklaşamaz. Ayrıca her Türk futbolcu için beyni yok bilmem ne gibi salak kelimeleri birakalim her Türk futbolcuya yazılıyor baymadi mi artık. Verdiği paslar muazzam ayrıca. 38 lik yabancı turşusu çıkmış eski bir yıldız verse o paslari yere göğe sığdıramazsiniz.

Barışın attığı gölün aynısını atabilirdi, direk asirtma denese orda, nys saglik olsun 👏

Müthiş

Seneye bayernde izlemekten gurur duyacağız.

4 kez ceza alanı içinde şut şansı buldu birisi baya netti. 2 tane net gollük pas verdi. Attığımız golde de topu kapan adamdı. Kontralarda iki üç pozisyonu harcadı onun dışında iyi maç çıkardı diyebiliriz. 3 tane de saplayabilirdi Kerem bugün, her türlü pozisyona giriyor.

4 kez ceza alanı içinde şut şansı buldu birisi baya netti. 2 tane net gollük pas verdi. Attığımız golde de topu kapan adamdı. Kontralarda iki üç pozisyonu harcadı onun dışında iyi maç çıkardı diyebiliriz. 3 tane de saplayabilirdi Kerem bugün, her türlü pozisyona giriyor.

maçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümlerde en az 2 net asisti vardı

barışa verdiği topta kraldi olsa sol sürekli dibine yollayıp licakovici ters ayakta yakalamıştı
Barış'a verdiği pas ve İrfan Can'a yaptığı orta çok net pozisyonlardı ya. Beğenip beğenmeme bir tarafa rakip kalede her an kendisi yada takım arkadaşını pozisyona sokabilen bir oyuncu. O çıktığında rakibi tehditlerimiz net şekilde azaldı milli takımda.

Geçiş oyunu oynayan takım için velinimet bir oyuncu. Geçiş oyunu oynayan takımlarda ki oyuncular arasında top 20 de yer alır.

Maçlarda bazen saç baş yolduruyor ama karsi takımda olsa tirsardim o baska her an pozisyona girebiliyor

ismailden sıra gelmemiştir tabi ama 5-6 top kazandı sanırım,savunmaya cok gelmişti.

mac geneline bakarsan bunları görmezden gelebilyosun,kötü oynadıgı 2.yarıda 2 asisti yenmiş ve mac boyu cok top kazandı ama ismailden sıra gelmemiştir

Keronun eksik yanlarini gormezden gelmenin 1 tek yolu var. Skor katkısı

Skor yapmadigi butun maclarda izleyeni cildirtacak duruma getiriyor.

Isoya neden bu kdr takildigini anlamadim

Keronun eksik yanlarini gormezden gelmenin 1 tek yolu var. Skor katkısı

Skor yapmadigi butun maclarda izleyeni cildirtacak duruma getiriyor.

Isoya neden bu kdr takildigini anlamadim
gs sözlüge girersen görürsün,gotlerini verecekler nerdeyse.sorsan bursasporda oynadıkları toptan haberleri yoktur,floryadaki hazırlık macında 2 asisti vardı mesela ismailin.1 gunde 100 yorum falan girmişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt