#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top ayağına gelince kanal değiştiriyorum.

Her zaman diyorum takımın bel kemiği alan açıyor rakip defans orta saha rahatsız ediyor birde bitirici olsa bugün destan yazarız

Oraya başka 1 koşan oyuncu koysan o da gol pozisyonuna girer reis.Pas atılacak yerde bile kaleye vurmaya çalışıyo.Sövmek için 2 de 1 balkona çıkıyom :D
nasıl giriyor pes mı oynuyon?

musiala nıye ıse yaramıyor karsıda

Kacirdiklarina kızıyorum ama ileride köpek gibi basıyor bu kadar dominant bir oyun varsa şuan Keremin katkısı çok büyük.

Beğenmiyorsunuz ama her pozisyonun içinde Kerem var.

Oynamasa ilk yarı bu kadar pozisyon bulur muyduk? Sanmıyorum açıkçası.

İlk yarı 10km koştu deseler inanırım. Basmadık yer bırakmadı.

İleride müthiş basıyor, az da şanslı olsa MVP olurdu bu maçta. İkinci yarı düşmez inşallah

Takım olarak bekliyolar.Bunları atamazsan Bayern Münih de kaleye her geldiğinde golü atar.Bulmuşsun böyle Bayern Münih'i paslı oynayacaksın Kane bile paslı oynuyo ileride..
bulmussun dedıgın bayern topu aldımı inanılmz tehlikeli

fbli gibi söylemler bunlar bayern kötü gününde degil gibi laflar

Sane de kaçırdı coman da.Hatta sane pas verse Kane kaleye topla girmişti.Bu adamlarda Bayern’in ofans oyuncuları.Yqpmayın arkadaşlar pas şut seçeneğini yüzde 100 yapan bir tek messi var Ronaldo bile değil mal mal çaprazdan abandığı çok olurdu.
Kereme gelince heyecan oluyor .Keşke takımda sayısı artsa Kerem kadar etkili oyuncuların ama şuan sadece Kerem ve icardi acaba gol mü dedirtiyor

bulmussun dedıgın bayern topu aldımı inanılmz tehlikeli

fbli gibi söylemler bunlar bayern kötü gününde degil gibi laflar
İy görüntüleri böyleydi beklediler takım olarak.Kondisyonları olan 1 takım 2.Y bizden daha etkili olma ihtimalleri yüksek.İy bu kadar bencil oynarsan yenemezsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt