- 18 Mayıs 2011
- 53.033
- 56.919
- 4.613
Sen Torreira, boey ve Abdülkerim için ne dediklerini bildiğim için tartışmaya girmeyeceğim futbolcular hakkında.Ziyech başlığına yazmak varken bu başlığa yazmak![]()
Iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Torreira, boey ve Abdülkerim için ne dediklerini bildiğim için tartışmaya girmeyeceğim futbolcular hakkında.Ziyech başlığına yazmak varken bu başlığa yazmak![]()
Pozisyon ile alakalı değil. Her gelen top ezmede bir numara
top ezme ziyech gibi olur kerem aldıgı her topu olumlu degerlendırmeye calısmasa kaptırmazPozisyon ile alakalı değil. Her gelen top ezmede bir numara
Kerem'i oynatmak yazı tura atmak gibi. Seni direk karşı kaleye de götürebilir, kaptırdığı topla kendi kalende tehlikeye de sebep olabilir. Ben Bayern maçında yazı tura atmam, zira onların hücumdaki ayakları çok daha tehlikeli.Katılmıyorum renkdaş. Kerem’i şuan çıkar adamlar bize teşekkür eder.
.bu ne yapıyorda her maç 90 dakika oyunda duruyor.yeter kendisi bulunulmaz hint kumaşı mı?
Tamam da, hep mi kaptırır? O zaman ben de gidip oynarım, neymiş olumlu top kullanmaya çalıştığı için kaybediyormuş. Ne güzel dünya valla.top ezme ziyech gibi olur kerem aldıgı her topu olumlu degerlendırmeye calısmasa kaptırmaz