#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abartmaya da luzum yok. Kerem ligimizde yildiz oyuncu ama CL seviyesinde olmadigini biliyoruz. Zaten oynaya oynaya alismali bu seviyeye kariyerinde kac tane CL maci var? Biraz kanatta devam etse daha iyi olur sanki.

UCL sahnesinde her anın veya anların önemini kavramasını tam beklemiyordum ama, bu kadar da kopuk olmasını da beklemiyordum. Genel UCL performansı şu ana kadar büyük talihsizliklerle dolu. Şans da çok geldi, müthiş piyasa eşiği yapabilirdi.

Olmuyor işte zorlamanın ne alemi var. Gole katkı yapıcak diye bekliyorsun, kendi de hırslanıyor saçma sapan bir hal alıyor. Bi süre dinlendirilmeli.
Daha önce de dedim oyun zekasıı ve ilk kontrolünü geliştiremediği sürece bu çocuk her sene "acaba bu sene mi" dedirtir.

ultra kepaze oyun için tebrikler

Dünyanın en şanslı topçusu.yeteneği rezalet olmasına rağmen bayern deplasmanına forvet arkası çıkıyor

hücum preste gayet iyi. zaten o yüzden icardi de %50'siyle firesiz oynuyo ligde de, şl'de de. kerem de aynı şekilde. hücumda çevre kontrolü, ilk dokunuşu filan kötü yeni bişey değil bu. onu da çok dert ediyosan ya parasını verip iyi adam alacaksın ya da aile bahçesine çevirdiğin altyapıya doğru adamları getirip 20'lik musiala gibi topçu yetiştireceksin. gelip burda 3 sene önce 3. ligde oynayan adamı boklamanın lüzumu yok.

O kadar top kaybı yaparsam bende olurum, sıkıntı yok.
herifi sadece press icin oynatan okan suan yetenegınden faydalanmak zor

gecen sene mertensin pilide bu yüzden bıtıyordu

keremın biraz dinlenmesı lazım her mac oynanmaz

herifi sadece press icin oynatan okan suan yetenegınden faydalanmak zor

gecen sene mertensin pilide bu yüzden bıtıyordu

keremın biraz dinlenmesı lazım her mac oynanmaz
Dinlenmesi konusunda hemfikiriz. Yabancı kuralı olmasa Kerem'in bu kadar süre alabileceğini düşünmüyorum.

hücum preste gayet iyi. zaten o yüzden icardi de %50'siyle firesiz oynuyo ligde de, şl'de de. kerem de aynı şekilde. hücumda çevre kontrolü, ilk dokunuşu filan kötü yeni bişey değil bu. onu da çok dert ediyosan ya parasını verip iyi adam alacaksın ya da aile bahçesine çevirdiğin altyapıya doğru adamları getirip 20'lik musiala gibi topçu yetiştireceksin. gelip burda 3 sene önce 3. ligde oynayan adamı boklamanın lüzumu yok.
Adamın suçu yok zaten. Gs nin forvet arkası hele ki böyle bir kadronun forvet arkası kerem olmamalı.üst seviye 10 numara lazım diye yüzlerce defa dedi taraftar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt