Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.244
- 7.228
- 913
İnsan şurada torrerira demeye utanır reisZahadan torreiradan ziyechten kötü degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsan şurada torrerira demeye utanır reisZahadan torreiradan ziyechten kötü degil
Kerem'in meziyetleri ortada oynamaya elverişli değil. Çok top kaybı yapar ki yapıyor. First touch ta kötü. Bu alanda oynarken enerjisini başka işlere vermek zorunda kalıyor. Öyle olunca da son kararları kötü, son vuruşları isabetsiz ve güçsüz oluyor.Şurdan katılıyorum : Kerem ile Zaha'nın ikili oyunu ya da kilit paslarda birbirlerini düşünmeleri pek yok. İcardi yerine arka tarafta birinden biri daha müsait oluyor BANKO.
Katılmıyorum : Kerem'in top sürme - şut özgüveni sadece kanat değil , ortada serbest oynadığında düştüğüne inanmıyorum. başka bir olay var
keremın yerıne adam alacagına gıdıp 10 numara alsan oyunu bozmayacaktın
tüm suc transfer planlamasında
Transfer isindeki başarısizliklara artık kilıf bulmaktan vazgeçelim.bu seviyede kadroyu 20 milyon bonservise kurduk yav mostafa'yı çıkar, angelino'nun kiralığını ekle dersen. fener gibi 3-4 tane 10-15 milyonluk herif almadık ki şurası da eksik mi kaldı desek. çıkıp para verdiğimiz bi icardi, bi davinson, onların da birini 2 ayda bitirdik, diğeri son gün geldi. düzeltme yapılır ama gene safi parayla zor. bizim fener gibi parayı verip düdüğü çaldıracak yapımız yok, onu da ilginçtir en son dursun özbek ilk başkanlığında denemişti, sonra paramı verin diye ağlamakla yetindi.
bizim kerem'e burun kıvırıyorsak altyapıya el atmamız lazım ya da 32'lik hagi gibi 30'lık zaha-ziyech alıcaz, birinin bizi sırtında taşımasını bekliycez. biz hiçbir zaman bolluk içinde yüzen bir kulüp olmadık fener gibi, uefa kupasını kaldırdıktan 2 sene sonra perez-victoria bekleriyle şampiyonlar ligi oynadık. kesin değer ekleyebileceğiz tek yer altyapı, orda bu başıboşluk devam ederse esas orda bi eleştiri başlamalı.
first touch konusunda %1000 katılıyorum.Kerem'in meziyetleri ortada oynamaya elverişli değil. Çok top kaybı yapar ki yapıyor. First touch ta kötü. Bu alanda oynarken enerjisini başka işlere vermek zorunda kalıyor. Öyle olunca da son kararları kötü, son vuruşları isabetsiz ve güçsüz oluyor.
Belki orta-uzun vade de adapte olabilir ama başarılı olduğu bir mevki varken farklı bir yere zorla devşirmeye çalışmak bana çok mantıklı gelmiyor.first touch konusunda %1000 katılıyorum.
ama bir taraftanda düşünüyorum - buraya bu role adapte olursa 2 3 gömlek üstte futbolcu olacak ama dediğin gibi yapamıyor sanırım.
milli takımda ama maç içerisinde yapıyor bahsettiğimiz şeyleri iyi kötü - skorda üretiyor ya da ben yanlış bakıyorum bilemedim.belki orta-uzun vade de adapte olabilir ama başarılı olduğu bir mevki varken farklı bir yere zorla devşirmeye çalışmak bana çok mantıklı gelmiyor.
Ayrıca yaşı da çok genç değil artık, zaman kaybı yaşatmakta doğru değil.
takım şampiyo olmuş, ilk kez elemeden cle gittik, mağlup olmadan lideriz ve hala herşey kötü planlanmış gibi.Çok ciddi basit hatalar yapıldı transfer döneminde. Yapılan hataları limitle falan örtmeye calısıyoruz.
İlk sene şampiyyon olmamıza rağmen iki transfer döneminde genel olarak iyi geçirdigimizi söyleyemem.
tamda demek istediğim şey bu işte genelde.Şu an hem kendisi hem de Okan Hoca daha riskli, başarı ihtimali daha düşük bir yolu seçiyor. High risk, high reward bir deneme. Kolay bir şey değil 3-5 maçla olacak bir iş de değil. Ama olur da tutarsa rakipleri zırlatacak bir oyuncuya dönüşecek
Sahip çıkalım değerlerimize
Bence tam tersi doğrusunu yaptı müthiş pas çıkardı orada Ziyech vursa zaten gol olacaktı.Ziyech'e pas attığı pozisyonda normalde kaleye vururdu ama pas verdi. Tamamen özgüven eksikliği taraftar sağolsun.
Orada ziyech dahil herkes kaleye vurur diye bekledi kimse inkar etmesin.Bence tam tersi doğrusunu yaptı müthiş pas çıkardı orada Ziyech vursa zaten gol olacaktı.