#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam bu sezon dinlendiği bir maç hatırlamıyorum lig avrupa maçları milli aralarda milli takıma gitti bu maç ikinci yarı girmesi gerekli fişi çekerdik ilk 11 başlaması büyük hata icardi de ilk 11 başlamaması gerekti oyundan çıktı oyundan düştük bu takımın tek eksiği sıkı bir 10 no ziyech le olmaz paraya kıyıp sneijder tarzı biri lazım yada İliç

Kötü oyuncu değil tabi ama amatör bir topçu

500 tane top kullanıp arada asist yapınca iyi oynamış olmuyorsun benim gozumde

manu maçından beri gol katkısı yok sanırım yani 7-8 maç oldu

Okan harcıyor adamı kötüyse oynatma çek kenara ne bu ısrar. illa beni oynatacaksın yoksa yakarım bu takımı mı diyor bu kerem. bitiricek çocuğu formsuz hala ısrarla oynatıyor.

yav herif takır takır atıyordu bi kacırmaya basladı sesler cıktı herif atamaz oldu

kerem burdanda döner mı bılemem ama yedek cıkması lazım 1 2 mac

o olmayınca digerleride bişey yapamıyor

adam 10 numara değil 10 numara teknik kapasite isteyen bir mevki kerem dribbling yapar çalım atar şut çeker adam safkan kanat ne işi var 10 numarada anlamıyorum o mevkide oynamaya devam ederse sıkıntı

Kerem, Zaha, Ziyech ve Tete olmak üzere 4 tane kağıt üstünde iyi kanat oyuncusu var. Ama Zaniolo’yu aratıyorlar bize.

Çok sinirlendim yav kero adminim. boğazımdan yemek geçmiyor şu an

Suç bu adamda değil bu arada. Net hocamizda. Bu herif silah zoruyla 11 oynamiyor sonucta
İllaki yenilecektik bir yerde, aptalca goller yedik

Açıkçası şeyimde değil, foruma girip ona buna sallayıp durmayı da anlamlandıramıyorum

Size kalsa her maç 10 adam gider 10 adam gelir

Ya sol açıkta oynasın

Ya da belli bir süre oynamasın

Yeter artık

Özgüven sorunu yasiyor

Atlamayin hemen Gaza gelinmis

Bulduğu her topta aceleyle sert şut atmak, mesafe varsa sürekli uzak direği hedeflemek yerine biraz daha sakin kalıp akıllıca vurmayı denese farklı şeyler konuştururdu.

İllaki yenilecektik bir yerde, aptalca goller yedik

Açıkçası şeyimde değil, foruma girip ona buna sallayıp durmayı da anlamlandıramıyorum

Size kalsa her maç 10 adam gider 10 adam gelir
Yav gitsin demiyomki yedeğe çekilsin. Kotu oynayan adamların durmadan oynatılması sorun. 2. Yarı soksak daha diri olurlar. Maçın sonu önemli.

Suç Okan hocamizda zatende. O golude atacaksın artık. Buna İcardide dahil. Onun yürüyecek mecali yoktu.

Ben biraz klasik müzik dinleyecem. Gevsemem lazım. Saygılar admirim

Milli takıma çağırmasalarda az topla çalışma yapsa floryada

Kazımcan ile beraber maçı katlettiniz. Yeter artık Kerem yeter be kardeşim yeter ya. Sol kanat haricinde kesinlikle oynatılmamalı bu adam.

Yav gitsin demiyomki yedeğe çekilsin. Kotu oynayan adamların durmadan oynatılması sorun. 2. Yarı soksak daha diri olurlar. Maçın sonu önemli.

Suç Okan hocamizda zatende. O golude atacaksın artık. Buna İcardide dahil. Onun yürüyecek mecali yoktu.

Ben biraz klasik müzik dinleyecem. Gevsemem lazım. Saygılar admirim
Hocanın bileceği iş orası Kerem Icardı, Zaha ve Ziyech’ten net daha kötü kaç maçtır. Yerlerine Bakambu Barış oynasa onlara söveceksiniz, sonu pek gelmeyecek.

Sezon içinde böyle aşırı tepkilere gerek yok

Mental ve fiziksel yönden tam durumda olmadığı zaman hiç çekilmiyor. Kerem enerjisini ekonomik kullanmayı artık öğrenmeli, temel fundamental eksikliklerini gidermek kadar zor değil bu. Hoca da arada dinlendirse iyi olur. Hata yaptıkça daha da hırslanıyor, debelendikçe de dağılmaya başlıyor. Hele 10 no oynayacak adamın sakin kalması gerekir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt