#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dencek 1 şey yok

Zaha'yı sağa atıp bunu solda oynatıyoruz bir de

Söylenecek hiçbir şey yok

Derhal yabancı sınırı denen garabetten kurtulmalıyız

O da yoluna bakmalı biz de

Kerem gerçekten dehşet derecede kötü oynuyor ama geçen sene 10 gol 14 asist yapmış kanat oyuncusunun olduğu yere transfer yaparak onu yerinden etmek aklı çalışan birinin yapacağı bir hareket değil bence. Başka yerde adama mevki bulamadık, kötü oynadıkça aptallaştı iyice. Zaten antipatik bir tip açıkçası da şu anki durumun tek sorumlusuda kendisi değil bana kalırsa. Bir taşla hem geçen seneki en üretken oyuncuyu düşürdük hem de İcardinin verimini azalttık. Zaha transferi aptalcaydı kabul etmek gerek.

İcardiye dayılanamayıp gelip bu çocuğa kerkinmeyin

Önce onu bi eleştirin sonra bu adamı eleştirirsiniz

Bu arada oldum olası sevmedim ama ikinci devre ideal 11'imizde olması gerektiğini düşünüyorum şu formuna rağmen. Kafamda şöyle bir yapı var:

Icardi
Zaha - Ziyech - Kerem

4-2-3-1'den vazgeçilmeyeceğini düşündüğüm için böyle yazdım. Ziyech'le maç içinde yer değiştirerek oynayabilirler ancak maçın genelinde sağ çizgiye yakın olan Kerem olmalı

Sonra da sınır kalksın kendisine teşekkür edip plaket verip uğurlayalım. Yoksa bu hikaye iyi bitmez

Kerem gerçekten dehşet derecede kötü oynuyor ama geçen sene 10 gol 14 asist yapmış kanat oyuncusunun olduğu yere transfer yaparak onu yerinden etmek aklı çalışan birinin yapacağı bir hareket değil bence. Başka yerde adama mevki bulamadık, kötü oynadıkça aptallaştı iyice. Zaten antipatik bir tip açıkçası da şu anki durumun tek sorumlusuda kendisi değil bana kalırsa. Bir taşla hem geçen seneki en üretken oyuncuyu düşürdük hem de İcardinin verimini azalttık. Zaha transferi aptalcaydı kabul etmek gerek.
Kerem'in kötü oynaması mevki değişikliği yüzünden pozisyona falan girememesi olsa anlarım dediğini de. Yani mevkisi değişmesine rağmen gole en yakın adam nerdeyse. Altı pastan, 18'in içinden bu kadar çok pozisyona girip kaleyi bile bulamaması transferle, mevkiyle açıklanamaz. Sadece ayak içi vuruş tekniği ile bi yere kadar gidemeyeceği gibi şu an o vuruş tekniği de rezalet bir noktaya gidiyor.
Kerem'in temel sıkıntısı bana göre psikolojik. Çok erken yaşta çok fazla sorumluluk verildi, verdik, göklere çıkardık; taşıyamadı. Bunun altında eziliyor. Gol atacağım diye yrtınıyor, atamayınca hırs yapıyor, takımı unutuyor, top kaybediyor, gol kaçırıyor, sinirleniyor, hırs yapıyor. Başa dönüyor sonra. Ben sanmıyorum ki idmanlarda, öel programlarda Kerem'e topu tavana dik diyen olsun. Hiç normal değil ama dediğim gibi transferle, mevki ile bence alakası yok. Acilen yardım almalı.

burda kımse o calımı attıgında pas atmaz

ofsayt ihtimalinide düsünmüstür
O pozisyonun olağan akışı pası gerektirir, ofsaytı düşünmek de Halil' e düşer. O ihtimali düşünerek pas vermemesi için emin olması gerekir ki Keremimiz böyle kritik karar anlarında Dünyadan kopuyor adeta...

Kötü olan pas yerine şut denemesi, gol olsa da yanlıştı o tercih; üstelik olmayan sol ayağıyla vurdu...

Halil' e pası verecek, Halil de pas atar gibi vuracaktı kaleye; bu kadar basit...
halilin dısarı atmayacagı ne malum ustad

Bu arada oldum olası sevmedim ama ikinci devre ideal 11'imizde olması gerektiğini düşünüyorum şu formuna rağmen. Kafamda şöyle bir yapı var:

Icardi
Zaha - Ziyech - Kerem

4-2-3-1'den vazgeçilmeyeceğini düşündüğüm için böyle yazdım. Ziyech'le maç içinde yer değiştirerek oynayabilirler ancak maçın genelinde sağ çizgiye yakın olan Kerem olmalı

Sonra da sınır kalksın kendisine teşekkür edip plaket verip uğurlayalım. Yoksa bu hikaye iyi bitmez
En başından beri bunu dedim. Başlarda Ziyech sakat olduğu için forvet arkası oynaması anlaşılırdı ama gördük ki Ziyech takıma girince de devam etti bu saçmalık.

Ziyech gider, yeni 10 alınmazsa da direkt 4-3-3 e dönülmeli. Yeter bu kadar eziyet...

Kerem’in bir süre yedek kalması gerekiyor. Şu an hem takıma hem kendine zarar veriyor. Biraz da Tete tüy diksin onun yerine. Yabancı sınırından dolayı vazgeçilmez olma durumu kaldırılmalı. Kerem bunu kaldıramıyor. Henüz kendini ispat etme aşamasında olduğunu anlasın.

Her topta köşeye ya da tavana asmaya çalışıyo topu. Bazı pozisyonlarda (ManU maçı) gibi ekstra goller atsa da bazı pozisyonlarda basit golleri kaçırabiliyo. Artısıyla eksisiyle kabul etmek lazım Kerem'i. Ne olursa olsun büyük bir hücum gücü Zahanın babel gibi kağnı modunda takıldığı yerde vazgeçmek mümkün değil.

Takımda 0.25 hızında top oynamayan adamlardan biri kabul edelim. Lakin millet ileri gider sen geri gidiyorsun. Şutların çok iyiydi, frikiklerin çok iyiydi, şimdi her topu Mars'a yolluyorsun. Kendine gel lazımsın takıma.

Dini vecibelerini aksatıyor gibi bu ara, Allah yar ve yardımcısı olmuyor. Üç aylar yaklaşıyor, şampiyon yapar.

XvjSB1LQHamScFmo.jpg

Umarım son maçlarda bu yukarıdan dışarı attığı şutlardan dolayı bizi kupalardan birinden etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt