#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru göremezdim. Ama ilk yarı bütün atakların içine etmese belki gol atardık öyle de bak olaya

Neyse siz begenebilirsiniz ben begenmiyorum. Tete hemen Rusya'ya filan itelensin
Sanki digerleri iyi oynadida hep kereme saldiriyonuz. Diger oyuncularda biraz sorumluluk alsa okadar göze batmaz, birde öyle bakin olaya.

Kendisine bu kadar tepki olmasina ragmen hala sorumluluk almasi efsane gercekten

Helal olsun aslan parcasi

Yetenekleri dengeli dağılmadığı için bir şeyi iyi yaparken başka şeyi bir o kadar kötü yapabiliyor. Dün maçın skor anlamında en önemli oyuncusu oldu evet ama oyun içerisindeki performansı çok kötüydü. Bu seviyede böyle top kayıpları bu kadar fazla olmamalı. Takımı geri kalanının da kötü olduğu çok açık dün için konuşacak olursak. Özellikle Tete ne yapıyor hiçbir fikrim yok. Kendisi de bilmiyorum bence. Zaha birkaç maçta bir kendini ancak gösteriyor. Kerem tek başına kötü değil ama daha iyisini yapabilecekken yapamıyor. Sorunun biraz da mental olduğunu düşünüyorum.

Geçen seneki gol katkısının üzerine çıkacak gibi duruyor. Zaha için kendi pozisyonundan etmemize rağmen bu performansa şapka çıkarılır ancak.

Çok top kaybı yaptığı doğru da yaptığı top kayıplarının çoğu kilit çözmeye çalışırken yaptığı ekstra işlerken kaynaklanıyor. Tete gibi aldığı her topu geriye dönse top kaybı onun da az olur.

Baya kötü dediğimiz kerem 21 maç 9 gol 6 asist
Yere göğe sigdirilamayan kariyer sezonu oynayan irfancan 8 gol 6 asist

Bu arada keremin eleştirilmesi gayet normal dozunda olduğu sürece .Keremden beklenti top class olmasa da Tottenham gibi bir alt seviyedeki takımlara gidebilmesi hadi ora olmadı Aston Villa- Leipzig -Dortmund ayarında .. Mevcut haliyle buralar maalesef hayal bu kadar top kaybı yapması kabul edilebilir bir durum değil..
Yoksa bizim lig için üstelik de yerli bulunmaz nimet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt