#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bunda anormal bir gol şansı var, şu saçma sapan oyun tarzı ile normalde oynatılması mümkün değil ama her an gol atabilme ihtimali olması resmen yürü ya kulum dedirtti kendisine.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanilmaz bir herif ya hem sac bas yolduruyor ama takima gol ve assist katiyor, hic sakat degil surekli oynuyor.
cozmeye basaramadigim bir herif

Fiyat performans olarak muazzam aslında ama sahada saçma top kayıpları çok fazla olunca kimse onu düşünemiyor haliyle o an bugün yaptığı gibi gol de atamazsa topa tutuluyor haliyle. Mesela kornerden top sekti, orta sahada tek bu var sırtı rakip kaleye dönük, yarı sahamızda kimse yok, zorlama bir orta açtı abi neden yaparsın ki ya gereksiz özgüven dönüşüne kontra yiyoruz hani top kontrol edememeyi vs anladık da böyle saçmalıkları çok ya.

25 kağıtta bu

Unti222tled.webp

Sarhoş gibi oynadığı maçta bile skor yaptı. Bravo Keremim

20de buna versin biri.

Kasa doldurmamız lzm.

Valla o penaltı da Sorumluluk almak bilmiyorum nasıl bir kafası var çok garip bir adam.

Penaltı kullanmamalı Mertens sahadayken. Kötü attı da Allah’tan kaleci traş.

Çok seviyorum bu çocuğu, en azından mücadeleyi bırakmıyor. Kronik problemleri var evet ama zaten onları çözse ilk 5 kulüpte falan olurdu. Yerli futbolcuların gereğinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum.

İsmi Kerem yerine Keremovic olsaydı muhtemelen taraftarlar her hafta büyük övgüyle kendisinden bahsedirdi.

Bu kadar eleştiri ve baskıya rağmen yıkılmayan oyuncu çok değerlidir açıkçası takımdan hiç gitmesini istemem tam kaptan olacak gücü var.

Seneye yabancı sayısı ilk 11 serbest olsa bile 12'ye düşüyor şartlar böyle olduğu sürece kaliteli 3-4 tane yerli gerekecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt