#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk yüzünden ıslıklandı. Keremi 10 numaraya çekersen taraftarın önüne atarsın. Kerem de bu konuyu hocasıyla konuşmalı artık.

Birkaç hafta sonradan dahil olmalı. Bu sezon lanet gibi çöktü üstüne, tamamen kaybedeceğiz bu gidişle.

Son dönemde gs taraftar profili rezalet maalesef bu maçtda gösterdik bunu. Kerem yuhalanacak kadar ne yaptı hele ki böyle bir yarışın içindeyken saçma tuhaf işlere kalkışmaya gerek yok

GFCKkGlWsAAzFvd

34 top kaybetme bir daha.

Ts ve Istanbul macinda ayniydi fakat goller perdeledi. Maalesef basit oyunu bir turlu benimsemiyor. Her pozisyonun kendisiyle tamamlanmasina gerek yok.

Bu arada ilk yarı çok kötü değildi bulduğu pozisyonlardan birini atsa yine kraldi burda. Ama iknci yarı sıfırdı hoca da gördü çıkardı

İstediği kadar kötü oynasın formaya saygısızlık yapmadığı sürece oyuncu ıslıklamayı anlamıyorum. Yarın katkı verir omuza al ertesi gün kötü söv bunun dengesi bu değil.
Gurbetçi sayısı artmış gibi tribünlerde. Gittiğim maçlarda tanık olduğum bir durum.

abi sürekli teselli etmeye mi çalışacağız bu arkadaşı
34 top kaybı yapmayacaksın arkadaş hadi 15 top kaybı yaptın , artık orada dur da
bu bir oyun , oyununu sevmeyen izleyici dilediğini yapma hakkına sahip ,saygı çerçevesinde

Kerem oyle bir topcu ki 2 mac kotu olabilir ama ucuncu macta sana galibiyeti alir. Bende cok kufur ediyorum mac izlerken ama tvnin onunde. Staddaki hirblar neden islikliyor Keremi ya? Cok buyuk haksizlik

Takım yeniliyor az zaman kalmış oyundan çıkıyorsun taraftarı alkışlama nedir.Kim alkışlar millet stresli.Koşa koşa çıkacaksı tecrübe bu da.37 yaşında Mertens deparla çıktı.Ne bi alkış bekledi ne çıkmasına tepki verdi.

yine başlamışlar kerem ıslıklanırmıymış

lan adam ileride ağzımıza ediyor

oyunu ileride tutamamızın bir numaralı sebebi bu adam lan

yetti yahu

beyfendi 34 top kaybı yapacak

biz halen polyanna gibi takılacağız

hadi abi oradan

babamın oğlu olsa tanımam arkadaş

derhal satılsın NET

Futbolcu ıslıklamak yuhlamak kadar daha gerizekalıca bir hareket yok

Islıklamak gereksizdi ama çıkmadan önce art arda basit topları rakibe verdi önündeki adam koşuyor arkasına atıyor filan.
Kenarda oynamalı ortada oynayınca kaybettiği toplar direk atak oluyor

34 top kaybetti rezalet ötesi bir performans sergiledi. Taraftara bozulup trip atacağına açsın maçı bir tekrar izlesin bazı pas hataları beni çıldırttı ekran başında. Bu dediğimi yaparsa kendisi de taraftara hak verecektir kimse 2 top kaybına ıslıklamıyor seni.

Yukarıda yorum yapan bazı renktaşlarıma da katılıyorum. Kesinlikle 10 numara mevkisinde bir daha asla oynamamalı. Gerekirse bu konuyu hoca ile konuşmalı. Çünkü çevre kontrolü de ilk dokunuşu da çok zayıf rakibin en kalabalık yerinde eriyip gidiyor oyun içinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt