#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi de diyor kaldırabiliyorum diye de sürekli isliklanmak yani cok kalp kırıcı
Yani bu çocuk 3. ligden ve en dipten geldi
Adı versin simanski xavi falan olaydı ölürdük

pro oyuncu modunda sıkça fifa oynarım. bazen günümde olmadığım anlar olur ve bol bol pozisyon kaçırırm.

böyle hayvansı pas hataları yapıp teknik direktör tarafından oyundan alındığımda ise kol bozuk heralde diye kendimi avuturum. Keremim sen kolla oynamıyorsun üst teknoloji vr gibi birşeylesin. top kaybı yapma artık futboldaki en temel şey bu kontrol et kendini

bu kardeşimize laf söyeleyen malları alalim buraya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maçı izlemedim eğer bu kadar emeğine rağmen ıslıklandıysa taraftar maldır. bir zahmet stadyumda maçı izlemesinler gitsinler evde seyretsinler.

bu herif sayesinde kaç puan aldık, kötü oynadıysa hoca zaten oyundan alıyor ıslıklama manasızdır.

sıkıyorsa icardiye ıslıklayın adam götünü kaldıramadı kaç maç .. böyle iki yüzlü taraftar profili sadece fenerde değil bizde de bolca var.

İsmi Kerem değil yabancı bir isim olsa övüle övüle bitirilemezdi. Kötü müydü kötüydü ama bu kadar ıslıklanacak bir oyuncu değil her gün gününde olacak diye bir şey yok.

Yahu arkadaş hem ileride bizi oynatmıyorsun

Hem de kanadında oynayan kişiyi köreltiyorsun

Senin arkanı toplamaktan helak oldu lan sol bekler

Çalıştığım işte bir projede aynı hataları tekrar tekrar yapayım 1 bilemedin 2 ay sabrederler sonra kapının önüne konulurum. Islıklamaya karşıyım ama bir zahmet Kerem de artık top kontrol etmeyle 3 metre yanındaki adama pas vermeyi öğrensin arkadaş.

Islıklama olayına yorum yapmıycam fakat forma adaleti varsa artık yedekten girmesi gerekiyor eleştiri bu klübün en doğal mekanizması keremde eleştirileri dikkate alıp kendini geliştirmeli en azından ilk top kontrolünü çevre kontrolünü yapabilmeli taraftarlara trip atmamalı gol atınca saçma sapan hareketlerde bulunmamalı kendini süperstar sanmamalı mücadele etmeli vazgeçmemeli barışında yetenekleri kısıtlı ama adam varını yoğunu son damlasına kadar ortaya koyuyor koymadığı zaman oda eleştirilcek kimse kusura bakmasın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Harbiden isim sevicilik yabancı sevicilik var bu çocuğa gelene kadar kimler var isliklanacak

70 dk'da 34 top kaybı yapamazsın. Bu olmaz. Bu kötü performans ya da formsuzluk falan değil başka birşey. Ortalama 2 dk da bir top kaybedemezsin. Uğraşsan da edemezsin. Top kaybetmek adamın umrunda değil. Taraftar buna kızdı asıl. Ben de bu haftaya kadar tüm ortamlarda savundum, risk alıyor, dikine oynuyor o yüzden böyle dedim ama artık ohha yani. Takımın tüm ayarını bozuyor bu kadar top kaybetmesi.

Bir maç önce iyi oynamış olman sana kötü oynama hakkını vermez.

Bir maç iyi oynadığın için şampiyonluğu getirebildiğin gibi, tek kötü bir maçınla şampiyonluğu kaybettirebilirsin.

Kerem, İcardi, Zaha vs bu hepsi için geçerlidir.

Şanssız gününde olabilirsin, her zaman çok iyi şut çektiğin yerlerden bu sefer iyi şut çekemeyebilirsin. Veya her zaman attığın ince pasları bu sefer rakip kesmeyi başarabilir. Olabilir yani. Ancak Kerem'in bugünkü oyununun kötülüğünün haddi hesabı yoktu.

Bir oyuncunun küsme hakkı yoktur. Küserse de gider bu kadar net. Burası Galatasaray.

Taraftar çocuğun psikolojisini bozdu. Daha 3 gün önce 2 gol attığında demişti kötü oynarsam eleştirmeyin diye. 2-3 aydır rahat değil bu da çok belli oluyor. Sürekli bu baskıyla durmaz sene sonu gider.

Ciddi manada ayıp ediliyor kendisine. Adam her sene çift haneli rakamlarda gol ve asist üretiyor. Ne bekliyoruz? Her maç hat-trick mi yapacak?

Futbolcuların robot olmadığını kavrayamayanlar var. Kaldı ki iyi oynayanı herkes alkışlar. Mühim olan büyük katkılar veren bir oyuncuyu kötü oynadığı günde de alkışlamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt