#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Islıklanacak bir şey yoktu utandım valla bugün, bir ara aklıma ali koç stada acaba adam mı soktu diye düşündüm. Tam gerizekalı bir hareketti.

Çıkarken taraftarı alkışlayacaktı yuhalanınca o yüzünün düşme anı kötüydü.

Zorbay itine ayar kesen kendisiydi, geçen haftalarda maçı alan kendisiydi.

İcardi'yi ıslıklamak için sebep yok çünkü. Çok basit.

Kerem ise şımarıklığı ile insanı delirtiyor.

Oyuncu isliklamak salakliktir, aptalliktir hatta daha agirlarini okudum burada. Bir oyuncuya tepkimizi nasil gostermemiz gerekiyor?

Kerem icin sormuyorum bunu genel anlamda merak ediyorum. Siz olsaniz nasil tepkinizi koyarsiniz?

Oyuncu isliklamak salakliktir, aptalliktir hatta daha agirlarini okudum burada. Bir oyuncuya tepkimizi nasil gostermemiz gerekiyor?

Kerem icin sormuyorum bunu genel anlamda merak ediyorum. Siz olsaniz nasil tepkinizi koyarsiniz?

Taraftarlık bir durum yok. Teknik bir konu ise teknik heyet kararını verir. İdari ise idari. Ha olumlu olumsuz sonucu yine kendilerine kesilir bu kadar basit.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kulübe ya da taraftara bi saygısızlığı olmadığı sürece statta toplu tepki göstermenin bi anlamı yok, kerem gibi 2-3 sezondur takımın en değerli oyuncularından birini geçtim kimseye yapılmamalı

Taraftarlık bir durum yok. Teknik bir konu ise teknik heyet kararını verir. İdari ise idari. Ha olumlu olumsuz sonucu yine kendilerine kesilir bu kadar basit.

kulübe ya da taraftara bi saygısızlığı olmadığı sürece statta toplu tepki göstermenin bi anlamı yok, kerem gibi 2-3 sezondur takımın en değerli oyuncularından birini geçtim kimseye yapılmamalı

Nasil taraftarlik bir durum yok. Sen tonla para vereceksin. O parayi guzel futbol izlemek icin veriyorsun degil mi? Birakinda milyonlari goturen adamlar biraz top oynasin.

KErem icin demiyorum bakin. Kerem su takimda isliklanmasi gereken son 3 adamdir herhalde.

Tonla para alip bir gram faydasi olmayanlar, calisip takima fayda gostermeyenlere de mi bir tepkimiz olmayacak.

Nasil taraftarlik bir durum yok. Sen tonla para vereceksin. O parayi guzel futbol izlemek icin veriyorsun degil mi? Birakinda milyonlari goturen adamlar biraz top oynasin.

KErem icin demiyorum bakin. Kerem su takimda isliklanmasi gereken son 3 adamdir herhalde.

Tonla para alip bir gram faydasi olmayanlar, calisip takima fayda gostermeyenlere de mi bir tepkimiz olmayacak.

yahu tepki olarak söver geçeriz işte ne yapacağız başka, taraftar olarak statta takıma olumlu etki etmeyen herhangi bi şeyi yapmamız anlamsız yani amacımız iç saha avantajını dibine kadar sağlamak başka bir şey değil

belki sürekli umursamaz oynayan adama ıslık olabilir onun dışında sırf zarar bi olay

Sözleşmeye kim imza atıp o parayı veriyorsa hesabı sorarsın. Adam zorla mı tonla para alıyor. Sana verse yok alamam mı bu kadar para diyeceksin.

Adam hiç top oynamaz, kerizlemeye gelir onun konusu bambaşka. Ama adam katkı veriyor ve emek verdiğini görüyorsan, buna saygı duyacaksın. Olayları ve durumları karıştırmayalım. Daha Ndombele çözemedin tonla para alıyor. Herkes 2-3 bir şey yapsa da ışık görsek diye ağzı açık izliyor. Bizde kötüye kötü deyip evde orada burada sövüyoruz. Ama bu genele yayılan ve kronikleşmeye yüz tutan bir durum. Bu durumda futbolcuyu kazanacağını düşünen varsa avucunu yalar.

Maçta kötüydü, yapacak bir şey yok. Çıkarılması doğruydu. Islıklamak boş iş.

Sahadan çıkarken yaşadığı durumu görünce içimden bir parça kopmuş gibi gibi hissettim. Bu çocuk ilk 11 oyuncusu olarak iki tam sezon oynadı; ilkinde takımın ligde kalmasında, ikincisinde şampiyon olmasında 2-3 başrol oyuncusundan biriydi. Bu sezon şampiyon olacaksak da şimdiden çok büyük katkı sağlamış durumda. İnsan kuldan utanmıyorsa Allahtan korkar da böyle bir adamı ıslıklamaz. Ne yaptı, takıma ihanet mi etti, mücadele etmekten mi kaçındı?..

Evet, bugün çok çok kötüydü, ayrı konu. Maç sırasında bilmem kaçıncı defa topuk pası deneyip topu rakibe teslim ettiğinde beynim karıncalandı hatta...

Maç sonunda moral vermeye çalışması iyi oldu ama Okan Hocayı eleştirdiğim başlıca konulardan biri Kerem' e kaldıramayacağı ağırlıkta yük bindirmesi; sık sık değiniyorum, tekrar etmeyeyim. Gelinen nokta can sıkıcı...

Ben bizim taraftarın azımsanmayacak bir kitlesinin aptal olduğunu düşünüyorum, üstüne alınan alınsın.
İnsanlığın azımsanmayacak bir kısmı aptal. Her gruba olduğu gibi Galatasaraylı insanların arasına da aptal kişiler homojen biçimde dağılmış vaziyette haliyle. Ve aptalların sesi genelde daha çok çıkar. O yüzden 55.000 kişinin olduğu bir stadda birkaç bin aptal illa ki vardır. Islık sesi de çoğunlukla onlardan gelmiştir.

Ben bizim taraftarın azımsanmayacak bir kitlesinin aptal olduğunu düşünüyorum, üstüne alınan alınsın.
Sezon başındaki imza törenine gittiğimde genellikle gurbetçiler vardı. Tam olarak Berlin'de düğün konvoyu yapacak tiplerdi çoğu. Burada bile garip karşılanacak hareketler sergileyen paralı bir kesim. Eğer bu tipler maça da gidiyorsa eyvah. Ben genelde 420'ye gidiyorum gittiğimde de orada böyle tepki gösteren görmüyorum. En ucuz biletlerin satıldığı yer olmasına rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt