#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi'yi ıslıklamak için sebep yok çünkü. Çok basit.

Kerem ise şımarıklığı ile insanı delirtiyor.
Atamadığı ve tutamadığı pasları, kaptırdığı topları, söndürdüğü atakları, bozduğu set hücum oyununu, daha uygun pozisyondaki arkadaşı dururken illa ki Icardi'ye topu atma çabasını bir kenara bırak, her kornerde topun başına gitmesi insanı delirtiyor.

Takımın en kötü korner atan adamısın biz senin tebanmıyız senin bilmem kaçıncı karavana kornerini izlemek zorundamıyız? Bir tane isabetli kornerin yok kardeşim bu nedir, neyin özgüvenidir? Orda senden iyi kesen Demirbay var, Mertens var bıraksana şu topu onlara. Okan Hocam lütfen şu işe bir dur desin. Islık olayı çok yanlış fakat ekran başındakileri televizyonlarını kırdıracak noktalara getiriyor.

Son düzenleme:
Isterse her sezon 20 gol 20 asist yapsın, bu top kayıplarıyla ve akabinde rakibin pozisyon alması olayı, hiç bı şekilde Avrupa'da talibi olmayacağı anlamına gelir. Umarim yarı alanda daha basit oynamayı dener diyeceğim ama pekte oralı olacağını sanmıyorum. Görüp görebileceği yer en fazla eredevise yada Rusya olur. Klopp emre Mor'u 1-2 maçla çözüp dehledi..

Çok oynamak istediği Euro 24'te formayı Kenan'a kaptırır böyle giderse. O yüzden böyle gitmemeli.

Isin kotusu Tete o kadar kotu ki bunu dinlendiremiyorsun bile

Sezon başındaki imza törenine gittiğimde genellikle gurbetçiler vardı. Tam olarak Berlin'de düğün konvoyu yapacak tiplerdi çoğu. Burada bile garip karşılanacak hareketler sergileyen paralı bir kesim. Eğer bu tipler maça da gidiyorsa eyvah. Ben genelde 420'ye gidiyorum gittiğimde de orada böyle tepki gösteren görmüyorum. En ucuz biletlerin satıldığı yer olmasına rağmen.

Hocam mal Almancıların saçmalıkları yüzünden hayatım boyunca yeterince çekmiş olmama rağmen bu olay sadece bununla açıklanamaz.

Forumda saçma sapan eleştiri yapanların hepsi mesela Almancı değil. Bu işin affedersin boku çıktı artık. Senin takımına en çok katkıda bulunan oyuncuların başında gelen adama yapılan şu muamelenin hiç bir açıklaması olamaz.

Aynı davranışı niye Kerem'den kat kat daha fazla para alan Ndombele'ye, Tete'ye, Ziyech'e, Angeliño'ya falan göstermiyorlar. Gücünüz bir tek Kerem'e mi yetiyor. Son iki maçta 6 puan almamızın mimarlarından biri olan oyuncuya bugünkü maçta gösterilen bu davranış tek kelimeyle facia'dır.

Böyle taraftar olmaz olsun. Gitsinler Real Madrid'i City'yi falan tutsunlar.

Bu maç çok kötü olduğuna göre gelecek maçı kendi başına aldıracağını bilmeyen yoktur.

Formsuz filan degil. Tek basina bir seyler yapmaya calistigi icin cogunlukla sacmaliyor.
Twitter'da okudum, Zaha'nin golunde top Halil yerine Kerem'e gelseydi kaleye vurmustu diye yazmis. Gayet dogru ve hatta cikmadan 5 dakika once filan ansizin dönüp kaleye vurmustu. Sabirla paslasmayi ögrenmeli. Okan Buruk, takim ve Kerem birlikte konusarak çözum bulmalilar.

Aşırı kötü oynadığı zaman çekilmiyor
3/10 oynamamalı

Gaziantep
Konya
Trabzon ilk maç
Antalya
Adana Demir

Maçlarında oyundan çıktıktan sonra minimum 1 gol bulduk.

Takımın bel kemiği olan Kerem'e yakışmıyor 30'dan fazla top kaybetmek

Gece rüyamda Kero halen top kayıplarına devam ediyordu.

Dün maçta yaptığı top kayıpları sonrası ben

1706591685998.webp

Sezon başındaki imza törenine gittiğimde genellikle gurbetçiler vardı. Tam olarak Berlin'de düğün konvoyu yapacak tiplerdi çoğu. Burada bile garip karşılanacak hareketler sergileyen paralı bir kesim. Eğer bu tipler maça da gidiyorsa eyvah. Ben genelde 420'ye gidiyorum gittiğimde de orada böyle tepki gösteren görmüyorum. En ucuz biletlerin satıldığı yer olmasına rağmen.
Gurbetçiler stada alınmasın

Hocam mal Almancıların saçmalıkları yüzünden hayatım boyunca yeterince çekmiş olmama rağmen bu olay sadece bununla açıklanamaz.

Forumda saçma sapan eleştiri yapanların hepsi mesela Almancı değil. Bu işin affedersin boku çıktı artık. Senin takımına en çok katkıda bulunan oyuncuların başında gelen adama yapılan şu muamelenin hiç bir açıklaması olamaz.

Aynı davranışı niye Kerem'den kat kat daha fazla para alan Ndombele'ye, Tete'ye, Ziyech'e, Angeliño'ya falan göstermiyorlar. Gücünüz bir tek Kerem'e mi yetiyor. Son iki maçta 6 puan almamızın mimarlarından biri olan oyuncuya bugünkü maçta gösterilen bu davranış tek kelimeyle facia'dır.

Böyle taraftar olmaz olsun. Gitsinler Real Madrid'i City'yi falan tutsunlar.
Can, ne demeye çalıştığını anlamak ile birlikte eleştiren taraftarı da anlaman gerekir. Maalesef hepimiz bu meretin bir oyun olduğunu unutup saçma sapan hareketlerde bulunuyoruz.

Islıklanan kötü performans değil sanırım bu anlaşılmıyor.

- Kerem bu takımda en işlevsiz korner atan adam belki de, ama ne hikmetse uzaktan yakından demeden orta açılacak tüm pozisyonlara duran toplara yaldır yaldır koşuyor.

- Maçın başından beri dümdüz giderek adam geçememişsin, araya kilit pası bırakamamışsın ve üstelik sanki tüm bunları yaparak maçı 2-0 3-0 hale getirmişsin de bir de üstüne gereksiz topuk pası denemeleri, bi şov çabaları.

- Takım sana güveniyor hücum hattında en çok seni topla buluşturmaya çalışıyor ve sen 34 top kaybıyla oynuyorsun. Bakın 34 top kaybı normal bir şey değil. Ya insan 3 kaybeder 5 kaybeder sonra der ki "lan noluyo ben napıyorum" der daha bi dikkatli oynamaya çalışır. Belli ki karşındaki herifler seni iyi çözmüşler, dribling şeklini pas yöntemini anlamışlar ve kesiyorlar. Buna göre oynarsın.

Bunlar kötü performans, formsuzluk değil. Gereksiz özgüven ve resmen şımarıklıkla ilgili.

Türkiyede tribünler bi dönüşüm yaşıyor,

Eskiden seyirci azınlık taraftar cogunluktu. Artik seyirci cogunluk oldu begenmedikleri şeye tepki gosteriyorlar.

Atamadığı ve tutamadığı pasları, kaptırdığı topları, söndürdüğü atakları, bozduğu set hücum oyununu, daha uygun pozisyondaki arkadaşı dururken illa ki Icardi'ye topu atma çabasını bir kenara bırak, her kornerde topun başına gitmesi insanı delirtiyor.

Takımın en kötü korner atan adamısın biz senin tebanmıyız senin bilmem kaçıncı karavana kornerini izlemek zorundamıyız? Bir tane isabetli kornerin yok kardeşim bu nedir, neyin özgüvenidir? Orda senden iyi kesen Demirbay var, Mertens var bıraksana şu topu onlara. Okan Hocam lütfen şu işe bir dur desin. Islık olayı çok yanlış fakat ekran başındakileri televizyonlarını kırdıracak noktalara getiriyor.
+1
Birde röportajda benim bitiriciligim iyi Z en beğendiğim yönüm bitiricilik dedi bu adam , yani eleştirilere kulak bile asmiyor bildiğini yapıyor yine , basit oyna diyorlarsa yine 3 kişi arasına çalım ve pas dener!
Mevkisiz , kafasına göre bir oyun oynuyor bu bile takıma ayıptir.

Formsuz filan degil. Tek basina bir seyler yapmaya calistigi icin cogunlukla sacmaliyor.
Twitter'da okudum, Zaha'nin golunde top Halil yerine Kerem'e gelseydi kaleye vurmustu diye yazmis. Gayet dogru ve hatta cikmadan 5 dakika once filan ansizin dönüp kaleye vurmustu. Sabirla paslasmayi ögrenmeli. Okan Buruk, takim ve Kerem birlikte konusarak çözum bulmalilar.
Bu adam kafasında farklı bir dünya ile yaşıyor, söylenenlere hiç umursamaz, zaten en iyi olduğu bitiriciligiymis, ben o kadar kötü korner atıp hala kornere giden birinin sağlıkli mental kafa yapısının olmadığını düşünüyorum.

Futbolcu ıslıklamak ne ya

Sezon sonu başka bir takımı tercih ettiğinde yerine geleni alkışlar artık bu ıslıklayanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt