- 29 Temmuz 2011
- 17.407
- 8.886
- 1.588
Top kontrolü iyice yoldan geçen adam seviyesine geldi zaten hiç iyi değildi de bu lisede filan kadro dolsun diye alınan futbolla ilgilenmeyen erkek hareketleri yapmaya başladı top ayağına gelirken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hadi hepsi ok da Selçuk İnan kendine bakmayan, sahada sürünen, aldığı sözleşmenin hakkını vermeyen futbolcunun tekiydi taraftar mi dedi kendine bakma diyeİnanılmaz deforme oldu futbolculuğu. Tribün tepkilerini çok kafaya takıyor belli ki. Geldiğinde daha ozgüvenli yere sağlam basan calim atan driblingi üst seviye çizgiye inen bir kanat iken şu an geldiği noktada bunların hiç birini gerçekleştiremiyor. Taraftar kendisini bitirdi resmen özellikle bu sene zaha geldikten sonra kimse kerem e sabredemedi ve her maç ilk top kaybından itibaren sürekli homurdanmalar başladı. Sene sonu hala piyasası varken yollar ayrılmalı. Kerem i çok severim ancak bizim taraftar yabanci eski starlara tapar maç içinde yerlilere asla tahammül edemeyiz. Selcuk inanda da aynısı yaşandı.
Selçuk yüzünden ban yedim kaç kere oynatilmamasi gerektiğini bin kere söyledik son döneminde. Selcuk kendini bitirdi inanılmaz duygusaldi forma falan çıkardı o dönem yetenekleri bana göre kısıtlıydı iyice geriye gitti fizik olarak en sonunda bitirdi kendini. Kerem için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Kerem Taraftarla uçuşa geçen sürekli destek bekleyen bir futbolcu. Çok değil geçen sene gerçekten top class oynadı sifir bencillikle hatta her topu icardiye attığı için kızıyorduk kendisi vurması gereken yerlerde icardiye verdi her topu. Bu sene arkasında zaha vardı ve forma mücadelesi için sürekli mevkisinin değişmesi taraftarın baskısı falan iyice ray dan çıktı. Hala söylüyorum kötü oynadığı derbi yok büyük maçlarda çok iyi konsantre oluyor yaban a atılacak bir topçu asla değil. Sağlam psikolojik destek almalı şu sıralarYa hadi hepsi ok da Selçuk İnan kendine bakmayan, sahada sürünen, aldığı sözleşmenin hakkını vermeyen futbolcunun tekiydi taraftar mi dedi kendine bakma diye
çok doğru tespitBöyle ne olursa olsun destekleyip oynatarak oyuncuya iyilik edilmiyor
2. Yarı 60 dan sonra gereksiz rolantide oynadık. Kerem yok diye pozisyona girmedik değil.Pozisyona giremedi mi![]()