Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sen bu akan oyuna çok taktın gibi yaa.Takımın akan oyunda en golcü oyuncusu ve büyük ihtimal sezonu da öyle tamamlayacak. Sahada olmak zorunda.
Penaltıları ekleyince Icardi'nin formsuzluğu belli etmiyor da ondan öyle yazıyorumabi sen bu akan oyuna çok taktın gibi yaa.
Abi mi uğur senden büyük muabi sen bu akan oyuna çok taktın gibi yaa.
Abi mi uğur senden büyük mu
Valla hocam söylemlerine katılıyorum, ben her topçuya adaletli davranılmasından yanayım, iyiyse iyi kötüyse kötü denmeli. Aslında GS'yi en başarılı kulüp yapan şey de bu, kişilere biat ve sonsuz kredi yok. Gerçi son yıllarda ki taraftar profiliyle sanki bu yapı biraz kırılıyor gibi, bu da korkutucu. Kerem'i çoğunlukla eleştiren birisiyim ama iyi oynayıp katkı verdiği maçlarda da hakkını vermeye çalışırım. Lakin günün sonunda gerçek olan şu ki, Kerem bu kulüp için asla yeterli değil. Yani Berkan bu kulüp için neyse Kerem de bana göre o. Gereğinden fazla anlam ve misyon yükleniyor kendisine. Tabi burada ki temel fark şu ki, Berkan'ın önünde Torreira gibi adam varken, Kerem'in önünde olması beklenen Zaha neredeyse Kerem'den daha kötü. Yıllarca bunu Selçuk ve Burak'ta yaşadık, ikisi de bu kulüp için yetersiz 2 yerli iken, aynı pozisyona yapılan transferler o kadar kötü performanslar verdi ki, herifler böyle böyle dokunulmaz olup çıktılar. Zaten yerli sevici ve mamalanan muhabirler de her koşulda bunlara destek vermeye devam ediyor. Burada da bir grup var, her koşulda adamı cansiperane savunmakla meşgul. Abi herifin ayağında top durmuyor bu neyin sevgisi, hiç mi maç izlerken siniriniz bozulmuyor anlamıyorum ki.. Adam iyi oynasın, takıma katkı versin hep beraber alkışlayalım, fakat 10 maçın 7'sinde kötüyken de savunulunca artık kendisine karşı iyice nefret baş gösteriyor. Bu sadece Kerem özelinde değil, her futbolcu için geçerli. Şanssızlık o ki bu kadar kanat adamı var, bir tanesi de çıkıp Kerem'den daha fazlasını vaat etmiyor hatta son maçlarda Zaha neredeyse bilinçli zarar veriyor. Ez cümle, yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Yanlış transfer politikasının getirdiği zarar maalesef çok büyük oluyor bu şekilde.Kerem'i eleştirenlere fbli, iyi gün taraftarı vesayre diyenlerin ceza alması lazım forumda. Galatasaray taraftarının herkesi eleştirmeye hakkı vardır. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. Kerem Galatasaray'a yakışacak oyunu düzenli periyotta oynayamıyorsa eleştirilir. İcardi düzenli olarak bekleneni veremiyorsa eleştirilir. Beni Galatasaray'ın başarısı ve durumu ilgilendirir. Oyuncu Galatasaray ayarında değilse eleştirmekten daha mantıklı ne olacak ya? Tapuyu da verin o zaman kim eleştirirse taraftarlıktan atsın Kerem onları beni eleştirdiler diye. Bizim toplumun geneline hakim olan kültür bu. Bir şeyi eleştiriyorsan o şeyden nefret falan ediyorsundur hemen öyle düşünür bu kafa yapısındakiler. Sevdiğini eleştirmez, eleştirtmez, sevmediğine acımaz şeklinde düşünüp herkesi de kendi gibi sanarlar. İşin aslını atalarımız söylemiş zaten. Dost acı söyler. Kerem havasını bulduğunda süper oynuyor Allah ondan razı olsun. 10 maçta 1 havasını bulması gibi bi sıkıntıyı hallederse zaten sorun kalmayacak. 9 maç topun ayağına oturmasını bekleyecek taraftar, 9 maç ayağına gelen topu kontrol ederken topun 4 metre açılmaması için sabır çekecek. 10. maç top ayağa oturacak jeneriklik gol gelecek herkes hayranı olacak öyle mi? Galatasaray taraftarı diğer takım taraftarına benzemez, İcardi bile eleştiri alıyor artık başka takımda olsa geçen sene heykeli dikilmişti. Galatasaray'ın kupa sayısında rakiplerini katlaması falan bu düşünce yapısından geliyor, bi ortan yoksa, standartını yakalamadıysan eleştirilirsin burda. Eleştirmek ayıp değil, hakaret etmek ayıptır. Onu yapan da cezasını alsın, eleştirenin cimbomluluğunu sorgulayan da cezasını alsın.