#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derbilerde coşuyorsun genel olarak haftaya tüm sorumluluk sende kardeşim bu gidişle. Yap şovunu sana laf söyletirsem namertim.

Bugün her ne kadar atması gereken penaltıyı kaçırsa bile 2 gole katkı verdi iyice morallendi kendine gelmesi sevindirici son maçlarda ritim yakalamaya başladı şampiyon olacaksak etkisi büyük olacak.

2. penaltıyı Mertens'e bırakmalıydı Icardi hariç hiçbir oyuncu üst üstte 2 penaltı atmamalı.

Bugün her ne kadar atması gereken penaltıyı kaçırsa bile 2 gole katkı verdi iyice morallendi kendine gelmesi sevindirici son maçlarda ritim yakalamaya başladı şampiyon olacaksak etkisi büyük olacak.

2. penaltıyı Mertens'e bırakmalıydı Icardi hariç hiçbir oyuncu üst üstte 2 penaltı atmamalı.
Penaltiyi atsa zaten kimse durduramicak o hale gececek. Nedense baskiyi tam kiracakken kendini yine geri atiyor böyle seylerle. Neyse 2 gol ve maci kazandirmak yinede morel acisindan iyidir.

Bu pozisyonu Kerem kayarak engelledi attığı 2 gol kadar bu da çok değerliydi. Özlediğimiz Kerem'in ayak seslerini duymaya başladık zaten Ankaragücü maçı iyiydi Antalya maçı iyiydi hatta dahada iyi olacak Icardi'yle beraber yine şampiyon yapacaklar.

a6eqohe.jpg

r554w0g.jpg

Bu pozisyonu Kerem kayarak engelledi attığı 2 gol kadar bu da çok değerliydi. Özlediğimiz Kerem'in ayak seslerini duymaya başladık zaten Ankaragücü maçı iyiydi Antalya maçı iyiydi hatta dahada iyi olacak Icardi'yle beraber yine şampiyon yapacaklar.

a6eqohe.jpg

r554w0g.jpg
Evet ben de bunu yazacaktım ama görüntüleri almaya üşendim.

Biraz güme gitti dün ama müthiş bir defansif hamleydi. Maçın o dakikasında bir hücum oyuncusunun sprint atıp bir de üzerine kayarak geride top kapması çok değerli çok özel bir şey.

Dün adeta gemisini kurtaran kaptan gibiydi.

Şu şekil takılıyor kerem

Ekli dosyalar

• 1709029766499.webp
    1709029766499.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 13
Sanırım bu sezon en cok mac kazandıran oyuncumuzdur

Kendisinden katvekat fazla maaş alıp yatanlara ve bu kadar faydalı olmasına ragmen habire dalaşan,ıslıklayan taraftara nasıl sabredebiliyor şaşılacak iş.

Evliya sabrı varmış.Başkası olsa toplar bavulunu giderdi.

Sen git bedavaya 3.ligden gel takımın en önemli hücum güçlerinden biri ol, karın tokluğuna oynamana rağmen ligde-avrupada takımı taşı ve buna rağmen ıslıklan. Ben olsam başlarım böyle işe diyip mücadeleyi bırakabilirdim ama bu adam hala takımın en fazla isteyen, mücadele eden oyuncularından biri. Gerçekten saygı duyulası bi adam Kerem Aktürkoğlu umarım sene sonu hakkında hayırlısı olur takımda kalacaksa da sağlam bir zamla minimum 1.5m euro civarına çıkarılır maaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt