- 11 Kasım 2012
- 14.119
- 3.986
- 1.328
Forumda veya sosyal medyada linç mümkün evet. Ancak spor programlarında veya youtube yayını yapanlar arasında tek eleştiri yapan görmedim ben. Her zaman mağdur edebiyatı. En ufak tepki geldi miydi taraftar sahip çıkmalı vs.vs... Zamanında Selçuk ve Burak Yılmaz için de aynı durum vardı. Yersiz eleştiri kadar, sıfır eleştiri de zarar veriyor. Bu sefer 2 uç nokta oluşuyor, bir tarafta fanboylar diğer tarafta topçuya karşı irite olanlar. Çıkın kötü oynadığında kötü oynuyor diyin, şunu şunu yanlış yaptı diyin niye bu kadar zor geliyor? Veya başkası eleştirdiğinde eğer görüşe katılmıyorsanız karşı argüman sunun, bir istişare olsun. Ama yok, siz vefasızsınız size şunlar layık falan filan gibi içi boş cevaplarla bir yere varılmıyor. İyi oynadığında zaten övmek kolay. Koşulsuz savunulacak tek birşey varsa o da GS'dir, diğerleri bu kulüpte sadece elemandır, gelirler giderler. İyiyken övülürler, kötüyken eleştiri alırlar bunda kimsenin alınacağı bir durum olmamalıdır. Yarın Kerem bjk'ye 2 gol atar beraber tebrik ederiz, ama bu onu dokunulmaz yapmaz. Ertesi maç gene yerden yere vurabiliriz, futbolun doğasında bu var, herkes alışmalı buna.Ben o pozitif ayrımcılığı hiç görmedim Kerem'e karşı. Linç etmek için hazırda bekleyenleri daha çok gördüm.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi