#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip kötüydü ama neyse ki diğer oyuncular formdaydı.

son maçlarda hep kerem sırtladı bu takımı. bu maç çok yorgun sadece.
dinlenince geçer. şey yapmayın o kadar.

Takımın haftalardır en kötüsü

seneye alternatif olur

ve düzeleceğine daha kötüye gidiyor gün geçtikce

ben düzeleceğini inanmıyorum çünki sorunu futbolculuğu ile alakalı

first touchu kötüydü
şimdi birde dalgınlıkda eklendi

topu alınca 1-2 saniye sanki beyni duruyor!

Top Kerem’e gelince eyvah diyorum, yine top kaybı. Gerçekten o kadar umarsızca ve saçma bir şekilde yapıyor ki, ısrarla da devam ediyor bu alışkanlığa. Bu takımdaki first touch olarak en kötüsü uzak ara. Birde direk rakibin ayağına attığı paslar, seneye Avrupa’ya uğurlarız kendisini

Bu macta begenmedim maalesef. Daha iyi olmali.

takımı geriye çekiyor sol kanat hesapta ama içeri girmeye çalışıp top kaptırma hastalığına çözüm yok galiba.Okan hocamı en çok eleştirdiğim husus keremi oynatma artık hocam

Ziyech sağ kanada barış sol kanada geçebilir . Kerem cok düşüşte

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Köhnun kerem oldukça sol kanatta hücum atraksiyonlari günden güne azalır. Geldiği her maç defans arkasına sarkisini gösterdi köhn, ama hiç top atılmadı. Bu maçta 1-2 kez sadece koşu yaptı yine atılmadı. Yakında hiç yapmayacak bunu ve bunun sebebi mr akturkoglu. Kaptırdığı toplardan dolayı takımın geriye koşup yorulmasını saymıyorum bile

Sırtı dönük varyete deneyeceğine pas açısındaki oyuncularla 2v1 yapsa oyunu bambaşka bir noktaya evrilir ama 10 denemede 1-2 kere yapabildiği şeyleri inatla denemeye devam ediyor. Bence kendisine de haksızlık ediyor.

Performansı aynı kadınların ruh hali gibi dalgalı. Hangi maç nasıl performans vereceğini bilmek imkansız. Adamı hayattan soğutur öyle bir topçu kerem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt