#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli ezbere oynamasından sıkıldım.

Her ezbere oynama modunu açsa top kaybı yaşıyoruz.

Kerem'i çok seviyorum ve destekliyorum ama son maçları bilhassa canlı izlememin de etkisi olacak ki hayretler içerisinde takip ediyorum. Yerden gelen pası ayağının altından kaçırır durumda, hız ve çabukluğunu konuşturacağı pozisyonlarda topa basıyor, bugüne kadar hiç bunu söylemedim ama artık Zaha'ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Milli ara sonrası kulübede oturarak başlaması hem kendisi hem Galatasaray için en hayırlısı olabilir çünkü takımın aynı anda bu kadar fiziken düşük oyuncuyu kaldırma lüksü yok.

Vallaha kerem bana bile küfür ettirtiyor. Yinede takımdaki en önemli olan oyuncuların başında geliyor. Maç sonları oynadığımız maçlada kendisini izliyorsa buna göre çalışmalarina ağırlık verirse harika olur.

Kesik yese ölmez heralde hem sonradan girip bir şey yapma ihtimali artar belki denemek lazım.

Keremi hep destekledim ama bu kadar pas hatası yapamazsın, 4 senedir üst düzey oynuyor, hala oyunu dinlendirme basit oynama kavramını anlayamadı. Bunun sebebi de 20-21 yaşında hala 3. Ligde oynaması, çünkü o alışkanlık nasıl bir olaysa çocuk üzerinden atamıyor.

Ramazan ayında Feguli performansı bekliyoruz, Yiğit Gökoğlan gibi oynuyorsun kerokero.

Biraz dinlenmesinde fayda var. Oyun stili itibariyle sonradan gireceği maçlarda daha etkili olmaya müsait bir oyuncu. Forma girince tekrar 11e konulur.

Okan Hocanın uygulamaya çalıştığı, beklerin hücum aksiyonlarına fazlaca katıldığı oyun anlayışında, kanatlardan en az birisinin oyun kurucu özelliklere sahip olması gerekiyor ve mevcutlar içinde o özellikte olan tek oyuncu da sakatlık ve takıma aidiyet konularında defolu Ziyech...

Zaha, Kerem, Barış ve hatta Zaniolo atletizm, dripling ve şut özelliği belirgin, benzer stilde oyuncular ki şu an için sezon başında pek hesaba katılmayan Barış net fark yaratmış durumda. Tete' nin ise bir stili bile yok!..

Hoca, 10 numarada yapamayan Kerem' i oyun kurucu kanat gibi kullanmaya çalışıyor ama malum defoları nedeniyle bunu yapamıyor, yapamaz...

Sezon başında net planlama hatası yapıldı. Allahtan Mertens beklentilerin çok üzerinde istikrarlı katkı sağladı da 10 numara eksikliğini pek hissetmedik...Kanat konusunda da sol kanadı Kerem-Barış ikilisine bırakıp, sağ kanada oyun kurucu özelliği gelişkin net bir ya da duruma göre iki adam alınmalıydı. Zaha transferine şaşırmış, ''Acaba Mertens gibi onu da 10 numaraya mı devşirmeyi planlıyor?'' diye düşünmüştüm; alakası yokmuş. Zaha daha iyi performans göstermiş olsaydı da o planlamanın yanlışlığı değişmezdi...

Dün maçtan sonra Erden Timur çıkıyor gene buna teşekkür ediyor, çok iyi kaptanlık yapıyormuş diye! Bir insan her şartta her koşulda övülür mü hiç mi birşeyden etkilenmez, teflon gibi hiçbir şey yapışmıyor, saha kenarına çadır kurup otursa gene övecek birşey bulacaklar herhalde. Basında medyada zaten bir tane ağzını açan yok. Hem Kerem'e hem de takıma bu şekilde çok daha büyük kötülük yapılıyor, bu kadar şartsız koşulsuz övülen, oynadığı kötü oyunu eleştirilmeyen biri kendini geliştirmez, takıma da birşey katacağı varsa katmaz. Taraftar da böyle böyle oyuncuya karşı irite oluyor, hocanın artık bir çözüm bulması lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde misyonunu doldurdu. Ayrılması için doğru zaman bu yaz. Hem biz para kazanalım, hem de kerem yeni bir maceraya atılsın.

Hemen hemen her maç öyle fırsatlar geliyor ki, biraz becerikli ve sakin olsa maç 30.dakikada kopartacağız bitecek.
Müthiş pozisyonlara giriyor hemde her maç 3-4 tane net, ama bitiremiyor.
Bu sorunu da çözülecek gibi durmuyor ne yazıl ki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem' i severim, başarılı olmasını çok isterim ama takımda ideal bir rol bulmakta zorlanıyorum artık...

10/forvet arkası/SS oynayabilmek için gerekli teknik, çevre kontrolü, soğukkanlılık gibi temel özelliklerinin net yetersiz olduğunu en başta söylemiştim de tepki gösterenler olmuştu. Hoca böyle sonucu baştan belli bir deneme yapmak suretiyle zehirlemiş gibi oldu bir nevi; fabrika ayarlarına bir türlü dönemiyor çocuk...

Hep diyorum; Kerem de Zaha gibi üçlü forvetin solunda, kısmi özgürlük tanındığında azami verimli olabilecek bir oyuncu aslında. Yahut Rashica gibi enerjisi, defansif katkısı, oyun dsipliniyle fayda sağlayabilecek bir kanat oyuncusuna evrilebilir ki bunun için gerekli atletizm, yetenek ve sorumluluk duygusuna sahip bir oyuncu. Yeter ki o role ikna olup benimseyebilsin; sağ kanatta daha iyi bile olabilir hatta. Zaha alındığı ve sol tarafta oynayacağı belli olduğu andan itibaren ilk aklıma gelen senaryo bu olmuştu; Ziyech de 10 numara oynar diye düşünüyordum. Malum, hoca 4-2-3-1 den vazgeçecek gibi görünmüyordu, halen de değişen bir şey olmadı o hususta...

Şu an oynamaya çalıştığı, her şeyi yapmak isteyip de dağılıp pek bir şey üretemediği oyun şekli, Köhn başta olmak üzere diğer oyuncuların da ayarını bozuyor. En kötü maçı olduğunu düşündüğüm KP maçında bile gol+asist yapabilirdi ama bu düşüncem yine değişmezdi...

Bu konuda iş hocaya düşüyor. Seneye yine oyun kurucu kanat gibi kullanmayı düşünecekse Kerem' i tümüyle kaybederiz. Bunun yerine mutlu olabileceği bir yere yol alması kendisi için daha iyi olacaktır. Böyle devam edemez...

seneye yine sol kanatın kuşkusuz tek sahibi double double yapacağından kimsenin de şüphesi yoktur sanırım

Yedek kulübesinde dinlenme zamanı geldi

Son maçtaki performansa göre formayı hakeden isim Zaha çok net

Futbolu bizde bırakır bu. İdare eder diye göndermeyiz, Avrupa'dan da çok dandik teklifler geliyor diye de yollamayız. İlla ki gidicem diye tutturursa 7-15 sırasina oynayan bir İspanyol takıma falan gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt