#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem formsuz evet ama yerine oynayan zaha ayakta bile duramiyor. Ikiside kötü su an.

Mac sonu kutlamaya katılmadı

Bu takımın kaptanlarindan biri sensin kardeşim

Son haftalarda fazlasıyla etkisiz. Zaha dün ilk 11 başladı, kendisi kadar kötüydü. Sol taraf işlemiyor.

zaha'yı da kerem'i de top kayıpları ya da olumlu top kullanamamadan eleştirebiliriz ama arkasındaki ortasaha dağanıklığı bunu oyun içinde katlıyor bana göre.

gelene hurrraaa diye koşup milisaniyede düşen - bu tempo ile çabuk yorulan ortasahamız var şu an.

hava toplarında aşırı etkisiz bir haldeyiz. ayrıca mertens çok şut çekti ama hiç kaleyi tutturamadı.

Bir daha ilk 11 baslar mi bilmiyorum ama 1 - 0 filan ondeysek minimum 65'de filan cikmali.

Oyuna girdikten sonra topa dokunmaya bile korktu. Özgüveni gitmiş. Kafa olarak toparlaması gerekiyor.

IMG_1832.webp

Solda görmek istediğimiz adam...

Bunu çok bilen Galatasaray taraftarı istemedi mi?
Kerem oynamasın, takımdan uzak kalsın, yedekten girmesin, gol atmasın, atarsa sevinmesin.
Kusura bakma ama Kerem Tanrı filan mı? Taraftar yeri geldiğinde över yeri geldiğinde eleştirir.

Bir tek bizim ülkemizde ve takiminiza olan bir durum mu?

Git Kimmich‘in Instagram profilimdeki yorumlara bak bu sezonla ilgili adama söylenmedik laf bırakmadı Bayern taraftarı

Kusura bakma ama Kerem Tanrı filan mı? Taraftar yeri geldiğinde över yeri geldiğinde eleştirir.

Bir tek bizim ülkemizde ve takiminiza olan bir durum mu?

Git Kimmich‘in Instagram profilimdeki yorumlara bak bu sezonla ilgili adama söylenmedik laf bırakmadı Bayern taraftarı
Görüldüğü üzere adam kendinden istenileni yapıyor yine eleştiri konusu oluyor. Şimdi de tanrı mı oldu.

Taraftar olarak bu adamsız bir takım istemiyor muyduk. Adam kendini çekti işte taraftarın istediği oldu bi rahat mı bıraksak artık.

Kimmich haftalarca takımının götünü kurtardığında bahane aramak için top kaptırıyor yeah diye eleştirildi mi? Bu çocuk da bir insan yani.
Galatasaray taraftarı çocuğa sistematik bir şekilde Mobbing yapıyor.
İcardi'de denendi bir sonraki tarife barışa olacak.

Taraftar olarak bu adamsız bir takım istemiyor muyduk. Adam kendini çekti işte taraftarın istediği oldu bi rahat mı bıraksak artık.

Kimmich haftalarca takımının götünü kurtardığında bahane aramak için top kaptırıyor yeah diye eleştirildi mi? Bu çocuk da bir insan yani.
Galatasaray taraftarı çocuğa sistematik bir şekilde Mobbing yapıyor.
İcardi'de denendi bir sonraki tarife barışa olacak.

- Genelleme yapiyorsun mesela bir o kadar da Keremci GS taraftari vardir diye düsünüyorum. Ben her zaman Keremi Zaha'nin önünde görenlerden biriydim mesela. Fazla elestirdigimi de hatirlamiyorum Zaha'yi daha fazla elestirmisimdir muhtemelen. Sen burda milyonlarca Galatasaray taraftarinin görüsünü de temsil etmiyorsun bu arada. Futbolcuysan elestiriyi kaldiracaksin. Bu cocuklarin hayali her zaman Avrupa oluyor mesela git bak bakalim Ingiltere de Almanya da bir iki kötü mac sonrasi nasil bir elestiri ile karsi karsiya kaliyorsun.

- Kimmich sezon boyunca berbat performans gösterip haftalar boyunca taraftarin medyanin kurbani oldu. Öyle bir noktaya geldi ki "gitse de kurtulsak" diyen Bayern taraftari oldu. Hic bir zaman cikip trip atmadi mesela profesyonellilik bunu gösterir bana göre. Bu da mi mobbing simdi?

Buna ek olarak Boey örnegini verebilirim:

Hocasi adami sezonun en zorlu deplasmaninda ters ve yanlis tarafda oynattigi ve gole sebep oldugu icin (Leverkusen maci) simdiden "cöp" damgasini yedi.

90 artıda bir top kaybı yaptı açın izleyin koşmadı geri öyle izledi keremsever arkadaşlar bu maç ilk 11 başlasa neler söylerdi kendisine acaba .
Ben çoğunun aksine zahayi beğendim top aldi verdi çok top kaybı yapmadı top kaybının çoğunu ziyech yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt