#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Yurduseven: "Kerem menajerini değiştirdi ufak bir hukuksal süreç devam ediyor İspanya'dan 14 m euro teklif geldi ama Kerem bu teklifi durdurdu başka planlarım var demiş MLS ligini düşünüyor."

Barış Yurduseven: "Kerem menajerini değiştirdi ufak bir hukuksal süreç devam ediyor İspanya'dan 14 m euro teklif geldi ama Kerem bu teklifi durdurdu başka planlarım var demiş MLS ligini düşünüyor."
Bu arkadaş biraz sallıyor gibi geldi bana. Hurma ile yakın biri aynı zamanda bu kesilmiş hakem toplantısının ilk haberini yapanlardan sanırım. Kerem hayalim Avrupa diyen biri sanmıyorum MLS ligini düşündüğünü.

Bu arkadaş biraz sallıyor gibi geldi bana. Hurma ile yakın biri aynı zamanda bu kesilmiş hakem toplantısının ilk haberini yapanlardan sanırım. Kerem hayalim Avrupa diyen biri sanmıyorum MLS ligini düşündüğünü.
Zaha ve Tete gibi isimleri ilk bundan görmüştüm bizdeki kaynağı kim bilmiyorum ama transfer konusunda haber alabiliyor.

Salladığı dönemde vardır ama Kerem'in şu an ki durumunda Avrupa'da istediği takımlara transfer yapamayabilir ama illa ki talibi olacaktır sene sonunu görmek lazım.

Zaha ve Tete gibi isimleri ilk bundan görmüştüm bizdeki kaynağı kim bilmiyorum ama transfer konusunda haber alabiliyor.
Zaha ve Tete ondan önce yapıldı haberleri. Zaha'nın haberini Terzi verdi. Tete'nin haberini de Kutlu yada Haluk'la vermişti. Kerem röportajlarında Avrupa hedefi olduğunu söyleyen biri o yüzden İspaya'ya gitmeyip MLS yapmaz Avrupa'dan başka bir lig dese mantıklı ama bu pek mantıklı değil. Ha bu arada MLS gibi defansın lütfedilerek yapıldığı yumuşak ligde şov yapar herhalde o ayrı.

hakkındaki iddialar gercegi yansıtmamaktadır

Zaha ve Tete ondan önce yapıldı haberleri. Zaha'nın haberini Terzi verdi. Tete'nin haberini de Kutlu yada Haluk'la vermişti. Kerem röportajlarında Avrupa hedefi olduğunu söyleyen biri o yüzden İspaya'ya gitmeyip MLS yapmaz Avrupa'dan başka bir lig dese mantıklı ama bu pek mantıklı değil. Ha bu arada MLS gibi defansın lütfedilerek yapıldığı yumuşak ligde şov yapar herhalde o ayrı.
İlla ki başka isimlerde söylemiştir mesela Burhancan üstü kapalı ima etti ama bu da transferden 3-4 gün önce net isim vermişti millet çok sallamamıştı sallıyor diye ama günün sonunda 2'sini hatta Ziyech'de olabilir 3 transferi net bildi.

İlla ki başka isimlerde söylemiştir mesela Burhancan üstü kapalı ima etti ama bu da transferden 3-4 gün önce net isim vermişti millet çok sallamamıştı sallıyor diye ama günün sonunda 2'sini hatta Ziyech'de olabilir 3 transferi net bildi.
Ben bundan önce duydum bu isimleri. Terzi ilk başta ima etti sonra söyledi. Diğerlerini de Haluk'lar Kutlu falan söyledi daha önceden. Bu adamın ilişkilerinden dolayı mesafeliyim şahsen ha doğru da olabilir Kerem'den 14 milyon gelirse gayet gidebilir yani kötü haber değil bizim adımıza. Barış Alper'i sol kanat ilk 11'e yazarım. Oğuz Aydın'ı rotasyona alırım iyi de yabancı kanat tamamdır.

Aman Keremim kendine gel de Zaha' nın ruh haline bırakma bizi lütfen, sana ihtiyacımız var. Takımın şampiyonluğuna katkıda bulun, sonra gitmek istiyorsan gidersin yine.

Son maçtaki halini gördükten sonra Zaha' dan bize fayda gelmeyeceğinden tamamıyla emin oldum artık. Bir hücum oyuncusu hiçbir şeyi mi iyi yapamaz yahu?..

Taraftarın istediği oldu. İyiyken de eleştirildi zaha maçın içine scarkende eleştirildi, tete avarel gibi hareketler yapınca da eleştirildi ziyech dikinin keyfine göre oynarken de eleştirildi, icardi hayalete bağlayınca da kerem eleştirildi. Günün sonunda herkes bu çocuğa yüklendi. Kolay değildi mental olarak sağlam çıkması ve çıkamadı. İlk maçlarında deli gibi calim atan driblingi ve bitiriciliği ortalamanın üstü hızlı bir topcuydu. Şu an uçup kaçması gerekirken bin fersah geri gitti herif baskıdan dolayı.

kaptanı sinirlendırıyor bazı takım arkadasları

o şehre gidiyorsan o kadar insanı selamlayacaksın

kerem aktürk

bunları adam edecek yakında

Kerem ile apo her şeyi konuşuyor olabilir bu ne biçim video yani Kerem; dünya neden yuvarlak usta. Diye Apo'ya soruyor desem kimse aksini ispatlayamaz bu 1. Diğeri ise Muslera sahadayken kerem hiç bir karar veremez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt