- 11 Aralık 2009
- 18.338
- 11.128
- 1.998
Yazık cidden, topa hiç değmemiş olabilir; böyle kaptan mı olur?!..Dün çok etkisiz buldum hiç sorumluluk almadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazık cidden, topa hiç değmemiş olabilir; böyle kaptan mı olur?!..Dün çok etkisiz buldum hiç sorumluluk almadı.
Allah bir dese ondan bile şüphe duyacağım Ahmet Ercanlar gibi bir adamın sözünü neden ciddiye alıp buraya yazıyorsunuz ki?Dünkü iddialar bence gerçek değil. Kerem neden böyle bir söz versin ki?
abi zaten iddianın sahibine bakınca, gerçek olmadığı anlaşılıyor yahuDünkü iddialar bence gerçek değil. Kerem neden böyle bir söz versin ki?
Fırsat bu fırsat diyip yine sallıyorsun ha.Dünkü 1 dakikalık maçı izledim. Hiç hareket etmedi kendi basinami karar alıyorsun sen
Ben onun iddiası olduğunu bilmiyordum. Videoyu da görünce bi acaba oldum.abi zaten iddianın sahibine bakınca, gerçek olmadığı anlaşılıyor yahu![]()
Buna inanan haindir oyun planımız zaten beklerin bindirmesi kanatların geri gelmesiAlgıya kapılmamak için doğrusu nedir diye bi daha izledim
Napıyo olum bu
Tüm takım hareket ediyo bu olduğu yerde sadece duruyo,golden sonra herkes seviniyo bu bırak sevinmeyi sevince katılmayı kadrajda bile yok sonrasında tribal bişeyler söyler gibi hareketler
Gel savun oyuncunu @Recep Timur
Sevince niye gitmemiş ya da bireysel kendi gole sevinmemişBuna inanan haindir oyun planımız zaten beklerin bindirmesi kanatların geri gelmesi
Bunu kim diyorSevince niye gitmemiş ya da bireysel kendi gole sevinmemiş
Bunu kim diyor