#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi ile garip, biraz ergence ve tripli bir ilişkimiz var. Dün iyiydi.

2 Manchester Utd maçının ikisinde de gol atan adamı abartılı şekilde gömmeyi doğru bulmuyorum.

bu adama da ne zaman kızsak takımda kalıyo ne zaman ısınsak gideyazıyo. bi tutturamadık zamanı

Enteresan bir sekilde kalmasina da gitmesine de okeyim. Hayirlisi olsun.

13 m bonservis 3 m maaş a gitmiş sanırım. Şu hassas yapısı olmasa ben kalsın isterdim açıkçası ama çok tripkolik adam kolay dağılıyor. Giderse de yolu açık olsun çok fayda verdi takıma abi. E para da kazandıracak daha ne. Lütfen şu anti Kerem tavrından vazgeçin. Yuhlanmayı hak etmiyor kesinlikle verdiği katkılarla formsuz dönemleri olabilir kesik de yedi adam daha nolacak. Giderse de kalırsa da hayırlısı olsun ikisine de fitim ben.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalmasını isterdim ama mentali oyununa bu kadar çok yansıyan ikinci bir oyuncu daha bilmiyorum. Baskıyı kaldırmak konusunda iyi değil, ve oynadığımız oyun ve uzun pasalara bağlı hızlı geçişler gelen topları kontrol etmekte fazla iyi olmayan bir oyuncu için doğru taktik değil. Bu şekilde oynarken defans Kerem topu kontrol ederken aradaki mesafeyi her türlü kapatıyordu.

Artık gına geldi ismini duymaktan yeni nesil yasin öztekin takımın taraftarın camianın enerjisini emiyor bir an önce yollar ayrılmalı en hayırlısı bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaha gidiyor ise Kerem’in kalması tarafındayım. Yoksa kanat rotasyonunda zayıf kalacağız.

Yerinin doldurulması çok zor, bu saatten sonra neredeyse imkansız hatta.

Yerinde olsam fırsatı değerlendirirdim, bir daha böyle bir teklif alması zor. Kalacaksa da çıkıp topunu oynamalı; bazı şeyleri çok fazla kafaya takmanın zarardan başka bir dönüşü olmaz insana.

Ruslardan başka kimse istemiyor, mecbur kalacak zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt