#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftar iflah olmaz, cidden.
Eleştiriye bir şey demiyorum da 28 yaş altı Galatasaray taraftarında inanılmaz bir tahammülsüzlük, inanılmaz bir aç gözlülük, sabırsızlık hakim.

“Eleştiri yapmayalımda isimlere tapalım da fener gibi mi olalım ro ro ro rö rö rö” olayı değil bu.

Hataya tahammül sıfır, hata olup olmadığı henüz belli olmayan şeye bile eleştiri, yergi sonsuz; böyle bir durumun sonunda bile hatalı çıkan kendileri olma durumunda bile “ro ro ro rö rö rö ama öyle ama şöyle ama o zaman böyleydi bilmem ne”

Eminim Vinicius Jr. izleyip özenip Kerem’e, 2 sene önce Grealish izleyip Barış’a söven, gönderilsin yazarken akabinde bu kalibrede bir adam alabileceğimizi düşünen taraftarlar bile vardır.

Türkiye’de cidden futbolu oynayan da oynatan da işini doğru yapmaya devam edebilmek için, severek izleyen de o keyife devam edebilmek için sosyal medya platformlarından vs uzak durmalı.

3.ligden gelen Kerem’in eksiksiz geleceği, eksiğiyle kabullenenin bu eksikleri 2 saat 27 dakika içinde gidermesini ve M.Salah’a bağlamasının istendiği garip bir futbol ortamı var.

Çok üzülüyorum
Çok değerli bir futbolcuydu
Yerli olması ayrı bir avantajdı
Futbolcumuza sahip çıkamadık, dolayısıyla kendisi de bu ortamda daha fazla kalmak istemedi , yönetim de bir güzel yedi.
Olay bundan ibaret

Kerem’i melek gibi göstermeye çalışan, derdi sadece haber çıkarmak olan sözde Galatasaray muhabirleri;

Kerem’i şişirerek ve masum göstererek, Kerem’in gitmesinde büyük pay sahibi olan kişilerdir.

Bu Kerem dramalarının önderlerinden biri de Uğur Karakullukçu’dur.

1725967722689.png

Şampiyonluk akşamında tüm camiaya gidici olduğunu göstermiş, yönetime gitmek istediğini söylemiş bir oyuncuydu Kerem.

Yönetim mobbing yaptığı için gitmedi Kerem; Kerem gitmek istediği için gitti.

Yönetim eğer mobbing yaptıysa, zaten gitmeyi kafasına koymuş bir oyuncu için Spartak Moskova’ya gitmesi için yapmış olabilir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt