- 23 Aralık 2008
- 60.154
- 57.812
- 4.933
Kerem herhangi bir portekiz takimini rahatlikla ilk 5 e sokar. Lig tam ona göre cünkü sonraki adresi kesinlikle la liga olmalı diger liglerde sicar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La ligada Emre Çolak bile kahraman olmuştu. Tam bizimkilere göre uygun bir lig.Kerem herhangi bir portekiz takimini rahatlikla ilk 5 e sokar. Lig tam ona göre cünkü sonraki adresi kesinlikle la liga olmalı diger liglerde sicar
La Liga çok sert lig. Eskide kaldı o yumuşaklıklar.La ligada Emre Çolak bile kahraman olmuştu. Tam bizimkilere göre uygun bir lig.
Hocam eskide kaldi o sertlik simdi cok yumusakLa Liga çok sert lig. Eskide kaldı o yumuşaklıklar.
Asistler bu postan sonra basladiŞahsi görüşüm Kerem daha gol atmaya yakın Yunus daha çok asist yapabilir mesela Sara nin pozisyonu gol olsaydı Osimhenin pozisyonu var Torreira nin attığı golü kendi kalesine kaleci attı diye yazmazalar 3 asisti bile olabilirdi.ligin genelini düşünürsek 10 numara bile oynayacak potansiyeli var.
Hiç topu kendine isteyip oyun kurma kafasına girmiyor ki bizdeki gibi. Çok paylaşımlı oynuyor. Sürekli forvet koşusu atıyor. Tam bizdeki ilk dönemi gibi oynuyor yani. Böyle oynarsa 20 tane atabilir bu ligde.
bizde de atardıdaHiç topu kendine isteyip oyun kurma kafasına girmiyor ki bizdeki gibi. Çok paylaşımlı oynuyor. Sürekli forvet koşusu atıyor. Tam bizdeki ilk dönemi gibi oynuyor yani. Böyle oynarsa 20 tane atabilir bu ligde.
Ben Kerem asist yapamaz demedim ki zaten ligde asist krali oldu.Ben Yunusun daha fazla yapabileceğini söylüyorum.Asistler bu postan sonra basladi
20 asistmi yapacak yunus?Ben Kerem asist yapamaz demedim ki zaten ligde asist krali oldu.Ben Yunusun daha fazla yapabileceğini söylüyorum.
179 | 46 | 42 |
murhanda keldi sac ektirdi cözümü var