#7 Kerem Aktürkoğlu

bile bile mobing ile gönderilmiştir.

yerine pahalı adam aldık diye bölgesi degistirilmis taraftar tarafından baskıya maruz bırakılmıstır

keremin gitmesine vesile olanlar sırayla

calım muhabbetine zahayı alan

zahayı oynatacagım diye adamın rolünü degistiren

bunları göremeyip yıldız topcu oynasın zaha ziyech oynasın diyen taraftar yüzünden

bunlar birleşince adamın gitmek istemesi normal kolay geliyor, kendi istedi diye sıyrılmak yok

50 milyona gitse 3.8 milyon alıyoruz Allah cezanizi versin başka da birşey demiyorum satış payını bile koyamamislar ulan biz jelerte 9 milyon baydik heriflere bedava piyango vurdu .. 1 haftada 5e katlayan coin gibi birşey oldu Benfica için bugün satıyoruz deseler Manchester 35 verir

Adamı maraba gibi oradan oraya koşturup durmayınca maçın sonunda nasıl ben buradayı diyormuş değil mi okan.

Ama olur mu olmaz sen takımın gerisini de koştur. İsveç liginde oynuyoruz ya tüm oyuncular canı çıkana kadar koşsun.
Sonda da iki homurdanma başlayınca gitmek istiyordu.

bile bile mobing ile gönderilmiştir.

yerine pahalı adam aldık diye bölgesi degistirilmis taraftar tarafından baskıya maruz bırakılmıstır

keremin gitmesine vesile olanlar sırayla

calım muhabbetine zahayı alan

zahayı oynatacagım diye adamın rolünü degistiren

bunları göremeyip yıldız topcu oynasın zaha ziyech oynasın diyen taraftar yüzünden

bunlar birleşince adamın gitmek istemesi normal kolay geliyor, kendi istedi diye sıyrılmak yok
Bu sene o olaylardan sonra kalmak istediğini ve kendini göstererek iyi bir takıma sıçrama yapmak istediğini de ben bile biliyorum. Herif gönderilsin diye kel ile algıcı bir gazetecinin neler yaptığını da unutmadık.

3e 5e bakmadan gitsin dimi kel.

Bu sene o olaylardan sonra kalmak istediğini ve kendini göstererek iyi bir takıma sıçrama yapmak istediğini de ben bile biliyorum. Herif gönderilsin diye kel ile algıcı bir gazetecinin neler yaptığını da unutmadık.

3e 5e bakmadan gitsin dimi kel.
evet forma kumpası bile kuruldu herife

Benfica’nın bile sol kanada kimseyi alamayınca transfer ettiği, yaz boyu sadece Spartak Moskova’nın istediği, son gün elde kanat kalmamışken gözünü kırpmadan giden ve aynı zamanda da yönetim tarafından gönderilen adam için taraftarı suçlamak ahmaklık.

Kendisi de aldığı maaşın iki katını aldığı için mutludur.

Kerem’i herkes gömerken dahi çokça savunan biri olarak her şeyi mükemmeldi de taraftar yüzünden gitti algısı oluşturmak koca bir saçmalıktan ibaret, kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Gitmesinde kendisinin, ucuza gitmesinde de yönetimin büyük hatası vardır, son gün o bedele göndermek de ahmaklıktır.

Zaten bizden gitmeden önce de iyiydi ki.

5 maç 2 gol 3 asist.
Maç başı 20 top kaybıyla oynuyordu bro iyi değildi, 20 top kaybı yapınca istatistikler bir anlam ifade etmiyor bence ama top kaybı mevzusu Okan burukun saçmasapan sistemindenmiş galiba bu maç çok öyle bir durum gözüme çarpmadı. Galiba benficada da yine çok top kaybıyla oynamıyor anladığım kadarıyla.

Özlüyorum seni. Sonuna kadar arkanda durdum ve durmaya devam edeceğim.

Benfica’nın bile sol kanada kimseyi alamayınca transfer ettiği, yaz boyu sadece Spartak Moskova’nın istediği, son gün elde kanat kalmamışken gözünü kırpmadan giden ve aynı zamanda da yönetim tarafından gönderilen adam için taraftarı suçlamak ahmaklık.

Kendisi de aldığı maaşın iki katını aldığı için mutludur.

Kerem’i herkes gömerken dahi çokça savunan biri olarak her şeyi mükemmeldi de taraftar yüzünden gitti algısı oluşturmak koca bir saçmalıktan ibaret, kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Gitmesinde kendisinin, ucuza gitmesinde de yönetimin büyük hatası vardır, son gün o bedele göndermek de ahmaklıktır.

Adamların panik transferi bile muazzam tutuyor yav şöyle bir şans bizde hiç olmadı.

Geri
Üst Alt