Kerem'in gidişiyle alakalı tartışmasız problemli olan kısımlar;
-Son dakika gitmesi (Kerem'e yazar)
-Mobbingle gönderilmesi - Bir üstteki maddeyle bağlantılı bu aslında. Kaptanlığın alınması, hakkında yapılan algı haberlerine karşı en ufak bir savunma yapılmaması vs (Yönetime yazar)
-İki tane hıyarın algı haberinin vahiy inmiş gibi doğru kabul edilip oyuncuya yoğun tepki gösterilmesi (Taraftara yazar)
-Statta ıslıklama, sosyal medyada küfür kıyamet "eleştiri" (Taraftara yazar)
-Gönderdiğimiz bonservisin aşırı düşük olması (Yönetim + Kerem'e yazar)
İlk maddedeki son dakika kaçar gibi gitmesini diğer maddelerden bağımsız düşünürsek sanki her şey mükemmelmiş de Kerem durup dururken gideyim diye tutturmuş gibi bir sonuca varırsınız ki kesinlikle öyle olmadığını hepimiz biliyoruz. Avrupa hayali ise yıllardır dile getirdiği bir durum yeni bir şey değil. Şunu söylemek çok zor değil Kerem'in maks performansını vermesi için gerek teknik gerek ise sosyal şartlar burada mevcut değildi.
Şimdi her gol sonrası buranın aktif olması kısmına gelelim ki Benfica'da attığı ilk gol akabinde bu sene 20 tane sıkabileceğini öyle bir durumda her hafta bu muhabbetlerin sıkacağını da belirtmiştim. Sürekli arkasından ağıt yakmak, aynı cümlelerle taraftarı suçlamak doğru değil.
Tabii bu GS'de oynarken "çöp, yeteneksiz" cart curt diye konuşan tayfanın ağzının payının verilmesinin önünde bir engel değil. Her şeyin bedeli var; çöp, rezil, GS seviyesinde değil diye gece gündüz sövdüğün hakaret ettiğin oyuncu Ş.L. milli takım demeden saplıyorsa sen de şamarı yiyip oturacaksın yapacağın bir şey yok. Bunun gerekirse her gol attığında asist yaptığında bu kişilerin yüzüne vurulması gerekir ki yarın aynısını Balper'e Yunus'a yapmasınlar. Yapacakları zaman belki durup bir saniye düşünürler Kerem gibi gittikten sonra ağlatır mı acaba bizi diye. Ölçülü eleştiri yapan kişiler söylediklerimin dışındadır tabii ki.
Dolayısıyla daha önce belirttiğim üzere fbye gitmesi ya da bize karşı bir terbiyesizlik yapması durumları dışında başlığı yıllarca aktif olacaktır. İsteyen ağlar, isteyen zırlar isteyen sövmeye devam eder. Kilitlik bir durum göremiyorum. Kerem ile alakalı içerik görmek istemeyen kişiler bu başlığa tıklamayarak çözümü bulabilirler.