#7 Kerem Aktürkoğlu

Stadın dışına şut çekmesiyle meşhur olan birine böyle kritik bir dakikada penaltı attırmak ne derece mantıklı bilemedim. Atsaydı kahraman olacaktı.

Türkiye sınırları içerisinde becerileri resetliyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Verilmeyen penaltı pozisyonu, sahada yapamadıkları rakibin hem sertliği hem bitmeyen profesyonelce faul kazanma çabası Kerem'in ayarını bozdu, kaç defa itiraz etti hakeme hatta ikinci yarıya başlarken hakem uyariyordu onu. Penaltıyla da dibi gördü.
Barış'tan ziyade Kerem ve Arda oyundan alinmalıydı.

abi sen atmayı ver penaltıyı neden o riski alıyorsun ki? tamam en iyi olmak istiyorsun da bütün takımın, hocanın eleştirisini sen yiyorsun şu an değer mi?

Maç sonrası sorulan soruya bak Kosova'nın. Ayrıca nedir bu sanki bizden gidince uçtu kaçtı algısı. 3 maçta 2 gol 2 asist ile gitmedi mi bizden bu? 11 maçtaki Nesyri ile aynı skor katkısında şuan Süper Ligde.

Kötü oynamış, penaltı kaçırmış bu soruyu sorup ne cevap vermesini bekliyorsun. Kerem bizde neyse hala aynı Kerem.

Son düzenleme:
Cok abartmayin arkadaslar. Penaltiyi kullandi, direge carpti. Cok iyi penalti degildi ama kotu de degil. Koseyi hedefledi, biraz fazla gitti. Olur boyle seyler. Grupta hala avantaj bizde, Galler'e biraz mucize gerekiyor eger Karadag macinda berbat oynamazsak.

Birincisi penalti diregin disina falsolu vurulmaz
Cerceveye vurursun kacarsada kacti dersin
Ikincisi sen zaten bitirme ozurlusu adamsin ne isin var penalti ile garanti atacak adama birak
Ucuncusu bu adamin sorunu bu sorsan milli takimin superstari Benfica ya da gitti ya iyice havalardadir
Dorduncusu bu form boyle gitmez benfica da da dusmeye basladi iste ozaman gercek kerem cikacak ortaya kapris naz kusmeler soyunma odasinda kavgalar

Bu adamin yetenegine tek laf etmedim kendini gelistirmemesine ve simarik sinsi karakterine laf ettim bu ve zaha gitti takima huzur geldi

Isterse 100 gol atsin karakteri sorunlu topcu istemiyorum takimda

Bu adam fitne fesat bir adam bencil bir cocuk
hep ben diyen bir adam icardiye yanasip kral olmaya calisti icardiye cephe alamayacagini cok iyi biliyor

Kalsa osimhenle de cok iyi gecinirdi guc nerdeyse bu adam ordadir

Aman iyiki gitti kurtulduk

Çok sevdiği Galatasaray'a gelmek için deli taklidi yapıyor

Kerem senin icin uzgunum ama artik biraz daha profesyonel ol kardesim. Inek hakem sana haksizlik yapti penaltini vermedi. Sonra Hakan'in gereksiz yere disari atmadigi top yuzunden durmayan oyun VAR'a gidilmesine engel oldu. O topu sen buyuk ihtimalle Hakan'a birakirdin. Ama Baris'a atmadigin pas, sonra yarim gonulle attigin pas ve sonrasinda niye almadin diye triplere girmen, penalti pozisyonunda sihirli zimbirti hareketini yapacan diye topu kiz kacirir gibi kapip gitmen falan olmuyor. Bak simdi sen pisman ve uzuntulusun, biz de uzgunuz.

Geri
Üst Alt