#7 Kerem Aktürkoğlu

Dakika 89 da sorumluluk aldi ve olmadi

Bundan etkilenmeden yoluna devam edecektir aslan parcasi

Ne penaltilar kacti yildiz oyuncular tarafindan

Futbol da bunlar var

Futbol hayatı boyunca dönemsel olarak çok zirve dönemsel olarak tribal ve formsuz olacak. Kariyeri boyunca bu döngüde kalacak.

Takim 85 dk gol atamamiş sorun yok ama kerem kacirinca tüm suç onda pes
Atamayacaksan almayacaksin o topu 90 da eline
bir metreden kuslara vuran adam penalti atmaya geliyor bak yigidime ozguvene bak

Penalti kacar kaleci kurtarir direge vurursunda
Cerceveyi tutturamadan disari atanda cok azdir
Falsolu penalti atiyor pasam yuru be kim tutar seni 😊

Bizde de Icardi olmadiginda Kerem kullaniyordu penaltilari. Ben bu konuda Kerem'e kizmam. Sorumluluk aldi olmadi. Gecmis olsun. Penaltilar bir nevi kumar zaten. Baksana, gecen Hakan bile penalti kacirdi (o zamana kadar 100% atiyordu hep).

Ben daha cok Kerem'in oyun ici performansina odaklaniyorum. Fena degil ama cok da özel degil. Mesela Kerem yedek olsa neden yedek demem.

Kerem toplam 6 penaltı kullanmış şimdiye kadar ve 2’sini kaçırmış.

Aynı anda sahada 10 penaltıdan sadece 1’ini kaçırmış Orkun, 20 penaltının 6’sını kaçıran Enes var. Ve 4 penaltının hiçbirini kaçırmamış Yunus var.

Bu gereksiz özgüven Kerem’i bitiren şey olabilir. Senden daha fazla veya senden daha isabetli kullananlar varken topu onlara teslim etmen lazım. Orkun atmalıydı.

Ama penaltıdan daha çok kızdığım şey, gereksiz dağa taşa vurması. Benfica’da neden ilk gittiğinde fırtına gibiydi? Çünkü takımda yeni olduğu için basiti oynuyordu.. Özgüven kazandıkça Benfica’da da absürt işler yapmaya başladı. Kim bu çocuğa Harry Potter lakabını verdiyse o en büyük kötülüğü yapmış. Yeteneklerini, neyi iyi yapıp, neyi iyi yapamadığını bilip oynasa her takımın ihtiyacı bir oyuncu

Ucuncu ligden geldim herkese kendimi ispatliyacam davasindan kurtulmasi ve kucuk daglari kendisinin yaratmadigini anlamasi lazim. Amac Avrupa'nin ust duzey takimlarinda kalici olmak ise kendine bir an once ceki duzen vermeye baslamali. Bir cogumuzun cocukluk hayalini gerceklestiriyor su anda. Bu hayalden ote isin bir de gercek kismi var yalniz. O da abuk subuk tripleri birakmqzsa kicina tekmeyi basacaklari. Hadi bakalim. Affettir kendini.

Niye Dünya Kupası finalinde penaltı kaçırmış gibi bir ortam oldu Türkiye'de yahu..
Kıçıkırık bir turnuvada alelade bir maçta penaltı kaçırdı alt tarafı..

Geri
Üst Alt