Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.539
- 20.756
- 2.738
Kerem ulvi değer misizene adam dinini yaşamış, yaşamamış. Ulvi değerlere saygı göstermeyi öğrenin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ulvi değer misizene adam dinini yaşamış, yaşamamış. Ulvi değerlere saygı göstermeyi öğrenin.
Bak yine aynı şey.Size ne adamın dininden osundan busundan? Lgbtye kızıl Hristiyana bu kadar tepki göstermiyorsunuz. Herkesin dini değerleri kendini bağlar. Bazen şaşırıyorsunuz tepkilerinizde.
Yok ben 328 sayfadır sovuyorum buna, yeni değil. Şehitler oldu laf yok, PKK'lılar Hizbullahcilar çıkarıldı hapishaneden laf yok, bir sürü öğrenci, siyasetçi boş yere hapis yatıyor laf yok, bir sürü saçma tarikat lideri peygambere ve dine hakaret ediyor laf yok(hakaret ettiği halde sakalı fesi sarığı var diye ajanlar el üstünde tutulup cakarli araç veriyorlar), dağılan tabanı tekrar toplamak için yel degirmenlerine koşturuyor. Neresi dini değer, taban geri toplansın, yeniden kuvvetlensin diye yapılmış sahte olay. Yemeyin kardeşim şunu. Böyle iki yuzlulere de iki yüzlü dediğimizde laf etmeyin. Ben dinini yaşayan biri olarak söylüyorum bunu, show peşinde hepside. Lemanin önünde namaz kılıp, köfteci Yusuf'u taslayip, espresso labta tavaf edince mi müslüman olunuyorSize ne adamın dininden osundan busundan? Lgbtye kızıl Hristiyana bu kadar tepki göstermiyorsunuz. Herkesin dini değerleri kendini bağlar. Bazen şaşırıyorsunuz tepkilerinizde.
Her işinize gelmeyen olayda modlarımı çağırıyorsunuz yoruma. Sapla samanı ayıramadığımı neye istinaden söylüyorsun ki? Herkes savunduğun şeyi desteklemek zorunda mı. Allah'a şükür sapla samanı ayıramadığım halde 40 yaşıma kadar gayet başarılı ve donanımlı olarak geldim. Allah sapla samanı ayırdığını iddia edip edemeyenlerden korusun amin...Bak yine aynı şey.
Sapla samanı ayıramayıp bodoslama konuya dalan biri. Neyse modlar açıklamasını yapacaktır. Bu kez ben tepki göstermeyeceğim.
şeyh said ne alaka dostumMaçı olsaydı gidip kendisine Şeyh Said anahtarlığı fırlatırdım