#7 Kerem Aktürkoğlu

Bakalım 5 milyon euro maaşı reddedecek mi
Hocam teklif 23:00 civarı yapılmıştı fakat Kerem uyuya kaldığı teklifi görmedi. Biraz önce teklifi içerek e-postayı gördü ve hiç açmadan ekranın alt kısmındaki teklifi; "gelecek tekliflerde dahil direkt reddet" butonuna basarak, Fenere kapılarını sonsuza dek kapattı.

Hocam teklif 23:00 civarı yapılmıştı fakat Kerem uyuya kaldığı teklifi görmedi. Biraz önce teklifi içerek e-postayı gördü ve hiç açmadan ekranın alt kısmındaki teklifi; "gelecek tekliflerde dahil direkt reddet" butonuna basarak, Fenere kapılarını sonsuza dek kapattı.
Bu parayı kariyerinde bir daha göremez ben olsam kabul ederdim

Zaniolo'yu istiyorlarsa üzerine 4-5 daha verelim geri gelsin.

Seneye Barış gidecek en geç.

Yerli oyuncuya ihtiyaç var.

Fener falan giderse nefretten duramaz ülkede.

Kerem'in gidişini de gereksiz duyar ve duygusal hallerini de Torino'ya gidene benzetiyorum.

İkisi de hep bir duygusal çöküş kıyısı eşiğinde haksızlığa uğradım diye düşünüp duruyordu kariyerleri boyunca.

Ama gelirse 2. dönüşünde ki efsane olur onun gibi bence.

27-31 prime dönemi olacak kendisinin.

O yüzden öyle Fenerbahçe falana gidemez. Türkiye'ye dönmeyi kafayı koyduysa biz almalıyız.

İhtiyaç var yok ayrı şey.

95 yılında Torino'dan Hakan'ın Fener'e gittiğini düşünün (teklif de tabi ki yapmışlardı).

Ne olurdu sonraki 4 sene.

Kerem de Türk Milli Takımı'nın şu an en iyi 3 oyuncusundan biri. En golcü yerli oyuncu kaç senedir.

O yüzden rakiplerden birine asla gidişine kulüp izin veremez.

Çalhanoğlu ile de aynı şey değil.

Burada kaptanlık yapan adam sarı-kırmızı dışında forma giyemez. Bu çok net.

Verdiğimiz para veya biraz altına alabiliyorsak gelsin, böyle gol asist sayısına sahip kanadın değeri 35-40'dan aşağı olmaz.

Zaniolo 13 Milyon Euro
Kerem 18 Milyon Euro

5 Milyon Euro + %10 Satış Payı maksimum.

Ya da yiyorsa

kafa kafaya takas %50 bonservisini versinler bize. Yapmadıkları şey değil :D

HakanÇ fbye gitse umurumda olmaz ama Kerem A. giderse hem üzülürüm hemde terazide dengeyi değiştirebilecek yetenekte bir oyuncuyu fbye bırakmak büyük hata olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem' i severim ama Avrupa' da devam etmesi herkes için daha iyi olacak gibi. Gerçekten istiyorlarsa, Zaniolo kalasını ciddi paraya sayarak kurtulmaya vesile olması halinde iş değişir tabii. Kanat rotasyonu yanı sıra 3. forvet alternatifi de olur mevcut kadroda; o durumda sağbek alınmaz, Salai as sağbek olur. Okan Hoca da artık oyun kurucu rolü vermez diye umuyorum; tam bir facia idi o deneme, olmayacak dua demiştim en baştan...

Geri
Üst Alt