#7 Kerem Aktürkoğlu

İş Benfica ile bonservis pazarlığına kaldıysa bu iş bitmiştir. Orkun’u ne kadar kolay saldıklarını gördük. Bonservis yüksek olur umarım.

Birsürü farklı kaynak var ya romano dan tut seten ve ismi lazım değil diğer haberciler
Gerçeklik payı var bu işin de sonu ne olur bilemiyorum hala ama dengesiz bir topçu. Çok iyi oyuncu çok kötü karakter.
Kime gidiyosa gitsin, bizi ilgilendirmez yaw

Evlenmeden önce bir “dama” en fazla 7 km yaklaşmış erkek, evlendiği anda “damla” tanışmış olmanın heyecanıyla karısının her dediğini yapar, özellikle ilk 2 sene. Kerem’in evlendiği tip de muhtemelen ne işimiz var gavur ellerde, ailemizden uzakta deyip kandırdı bunu. Showunu, gösterişini yapamayacak tabi yeni gelin olarak. Ama bu kararlar %99 erkeği dibe çeken kararlar olur.

Trbünde 2 homurtu duyunca tribe girip Avrupa’ya gitmek isteyen Kerem, burada hem fb tarafından hem de Galatasaray tarafından gelecek tepkileri düşünmekten top oynayabilecek mi sanıyor kendisini. O tribünde ilk çatlak seste kafasını direklere vuracak ama iş işten geçmiş olacak.

Neyse yıllık 5 milyon euro iyi para. Feneri söğüşleyenler kulübüne geçiş yapmak istemiş olabilir Kerem Düdükleyenoğlu. Milli takım performansı bile düşecek iyi izleyin. Çünkü Apo’nun, Barış’ın yüzüne bile bakamayacak.

Good luck with your commander Mert Hakan Yandaş who you cursed.
Damla kim?

Portekiz’de taharet musluğu olmadığı için uyum sağlayamadı paşam.

Galatasaray taraftarı sosyal medyada eleştiriyor diye trip atıyordu şimdi Fb taraftarı galiz galiz sövünce ne tavır göstereceksin acaba.

Kime gidiyosa gitsin, bizi ilgilendirmez yaw
İlgilendirmez tabi ya
Hep diyorum neredeyse işlerin çoğunun iyi gittiği yerde götü başı dağıtan adam, orada başarılı olma ihtimali sıfır. Hedef tahtasına konulup ıslıklandığı ilk maçta keyif puromu yakıp izliyor olacağım. Mesele fener e gitmesi değil mesele bu kadar ortalığı yakıp ben Avrupa istiyorum diyip kaçması, kaçmasının üzerinden 1 sene sonra gelmesi.
Bu adam kendini bir bok bilen egoist bi o kadar da özgüvensiz bi herif. Bizdeyken de yakınımdakiler bilir çok sövmüşümdür kendisine. İyi topçu çok kötü karakter. Uyuzum o yüzden kendisine de bizde olduğu zamanlarda da. Hiç sevemedim ben bu Keremi.

Alper Potuk da bunlara sövmüştü, almışlardı.

LAN KEREMMMM PAYLAŞIM YAPSANA KEREMMMM

Bu arada 25 bonservis 5 maaş falansa inşallah olur bu iş. Kıcında patlar iki tarafında. Bu evlilikten mutluluk çıkmaz.
Sezon başı 15 gol 8 asist ligde

Arena’da ya da Chobani’de garanti 1 gol 1 asist her sene.

Kaybeden Fener kesin olma.

Ha nefretimizi kazanır o ayrı.

Geri
Üst Alt