Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.382
- 4.329
- 1.798
Transfer olmazsa napacak çok merak ediyorum umarım Benfica satmak istemezde 30-35 arası bir rakama kitlerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo bence ilk maçta kendisine domuz kafası fırlatmalıyız. Üzülsün diyeOlaya gel. Neymiş Galatasaray taraftarları Keremi rahat bırakacakmış. Milli takımın çıkarları için bu şartmış olabilirmiş böyle şeyler. Moralini bozmamamız lazımmış. Şeref yoksunu algıcılar. Oyuncunun kararına saygı duyacakmışız
Ekli dosyayı görüntüle 298089
Galatasaray ile bir daha adi anilamaz. Kendisi icin en hayirlisi bu transferin bitmesi. Saniyor musun ki bu taraftar kuslar ile anlastiktan sonra onu affetsin?bu bir işaret kerem Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki Benfica ile ifb sonraki tur için eşleşti senin işte şimdilik yattı. Sen ne yaptığını bilmiyorsun etraflıca düşün kendine gel. GSliliği 2 mio fazla kazanıcaksın diye yakma. İlerde başını taşlara vurursun bu işin geri dönüşü yok ha!
gitsinde artistlik yapipta ileri geri konusmasin adimizi anmasin! FT bunu cekmeseydi bize görürdüm ben basakta tutunamadi erzincana gitti sonrasi bal ligi olacakti!!! yatsin kalksin dua etsin camiamiza!!!Alt tarafı Kerem yaw. Gitsin.
ümitli misin halaSolo il gala demesi lazım ritim kaçıyor.. haydi kerem
Bu sercan aynı sabun gibi algıci. Gitmek istese bile böyle der mi?kanim dondu dogrumu bu???
Alsın parasını, bizden uzak dursun.Solo il gala demesi lazım ritim kaçıyor.. haydi kerem
Tarihin en satılık algıcı yalancılarından birinin sözüne kim güvenir hav.kanim dondu dogrumu bu???
Gs ile dalga geçme artıkSolo il gala demesi lazım ritim kaçıyor.. haydi kerem