- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
Çok ah aldın dostum
işin rast gitmez
işin rast gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'nin hain yolundan giderek ne kadar beddua varsa hepsini hak etti.Çok ah aldın dostum
işin rast gitmez
Galatasaray ile bir daha adi anilamaz. Kendisi icin en hayirlisi bu transferin bitmesi. Saniyor musun ki bu taraftar kuslar ile anlastiktan sonra onu affetsin?
Emre en azindan ilk bizi bekledi(oyle hatirliyorum) para cikmadi , fenere gitti. Ufak ama farkeden detayEmre'nin hain yolundan giderek ne kadar beddua varsa hepsini hak etti.
bu yolladigimi meli resmi paylasmis benden sonra, yani var demekki bir dogruluk payi.Bu sercan aynı sabun gibi algıci. Gitmek istese bile böyle der mi?
Yalnız bu kadar çabuk dönmesini aklım almıyor. Bu terörist çobani olayını, RTE ile ilişkilerini falan düşününce, cumhurreisimiz bu arkadaşa fenere gideceksin falan demiş olabilir mi?
GS taraftarı ıslıklamış falan faso fiso. Olayın GS ile en ufak alakası yok. Ailesi Türkiye'ye dön baskısı yapıyordu büyük ihtimal. İlk adımı görücü usulü evlendirerek attılar. 250-300m TL'lik teklif gelince de aklını kaybetti hepsi. Tek üzüntüm böyle bir tipin bizde kaptanlık yapmış olması olur. Yoksa fb'den yine bir halt olmaz.