Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 12.810
- 4.525
- 1.468
üstelik düsün karadenizli olmalarina ragmenbaşta baya yakınlardı sonradan bozuldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstelik düsün karadenizli olmalarina ragmenbaşta baya yakınlardı sonradan bozuldu
Bekliyoruz hepimiz göreceğizGitti mi?
Hayır.
bu haberlerin cikmasina sebep olmasi bile yeterli keremi silmem icin! sözde cimbomun cocugu hakan c. neyse keremde ayni yoldan gitti!Gitti mi?
Hayır.
kerem penaltı kacırınca barıs elınden almaya calıstı 2. ye vurmasın dıye ondan bozulduNe zaman barış bundan formayı almaya başladı bozuldu araları.
Fenerli bir futbolcuyu savunman yakışmadı!kerem penaltı kacırınca barıs elınden almaya calıstı 2. ye vurmasın dıye ondan bozuldu
fbliler gibi yalan yanlış şeyler mi yazmalıydım dostum?Fenerli bir futbolcuyu savunman yakışmadı!
Fenere giden topçunun doğrusu yokturfbliler gibi yalan yanlış şeyler mi yazmalıydım dostum?
YiğenimsinEfendim kanka
Ya işi gücü şov bunun aile, kutsal, ülkemi özledim martavalları boşa. Gitti baktı ne takımda ne teknik ekip düzeyinde o istediği şımarıklıkları yapabiliyor, yancısı Orkun da kaçınca bu da kaçacak delik arıyor.Ulan 2 küsür milyon maaş alıyon. Aileni falan da alıp gitsen türk köyü kurarsın o paraya. Nasıl bir aile olm bu herife gel gel yapıyorlar.
Çocuğunun huzuru kazanacağı paradan daha mı önemli arkadaş. Bizde yaşadığının 10 katını falan yaşayacak herif, şunu görüp hala para diyen insanlar ayrı, ailem de ailem diye absürt işlere girişecek olan 26 yaşındaki herif de aynı maldır.
Kusura bakmasınlar.
Yok kutsal falan diye bahane uyduruyorsa arabistandan kendisine öyle bir teklif gelir ki parayı koyacak yer bulamaz yeter ki istesin. 10 milyonu zorlar herifler 2 sene toplar sonra gelirsin ülkeye belki futbol iklimi de belki daha düzgün olur üzerinde baskı olmaz en azından.
Hayır madem bu kadar hassastın ne bokuma ta endülüse koşarak gittin bilader insan kendisini bilmez mi.
Barış, 2023 şampiyonluk partisinde üzerine yanlışlıkla bira döktü. İlişkilerinde ilk sürtüşmeler orada başladı.kerem penaltı kacırınca barıs elınden almaya calıstı 2. ye vurmasın dıye ondan bozuldu
Ne oldu bunun beynine diye birsey yok aslinda, Kerem oldum olasi ters, itici ve farkli düsünen bir tipti. Fener'e yakisir.Adama benficadan sonra ispanya ligi falan yapacak diye bekletken fbye kadar düştü. Ne oldu bunun beynine birşeylermi girdi anlamak zor, biranda ne olduysa tüm vizyonunu kaybetti sırf para peşinde koşmaya başladı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi