#7 Kerem Aktürkoğlu

Ahahha emre b. nasıl çeyrek asırdır anasına küfür yiyor buda aynısı olacak. Bence bu transfere en çok emre sevinmiştir artık bana sövmeyecekler diye.

Harbi harbi insanda az mide olur ya😃

Bide muhafazakarım diye geçiniyordu güya minnoş bi 25 senede sen ye o küfürleri de bakalım nasıl sindireceksin

Fenere çok şey kalacağını düşünmüyorum hatta mourinho ile iyi anlaşabileceğini düşünmüyorum. O yüzden fenere gitmesi bizim için avantaj.
Ama birçok Galatasaray taraftarı karakterine sevmişti avrupa hayalim diye fenere 1 sene sonra dönmesi vizyonunu gösteriyor küçük yeğenim bunu severdi şimdi üzülüyor

Ahahha emre b. nasıl çeyrek asırdır anasına küfür yiyor buda aynısı olacak. Bence bu transfere en çok emre sevinmiştir artık bana sövmeyecekler diye.

Harbi harbi insanda az mide olur ya😃

Bide muhafazakarım diye geçiniyordu güya minnoş bi 25 senede sen ye o küfürleri de bakalım nasıl sindireceksin
Bunlar bence işin taraftar boyutunda duygusallığından ibaret şeyler. Herif 4 yıl içinde 1 milyar ₺ alacak en az. 7 ceddine sövseler onları filtreleyecek teknoloji geliştirir o paraya. Gram umurunda olmayacaktır. Diğer taraftan da Emre B. ile Kerem'in Galatasaray taraftarında yeri zaten aynı olmamalı.

Anlamsız bir şekilde sosyal medyada adı anılıp duruluyor. Serdar Aziz mevzusundan çok da farklı değil aslında. Ne karşı tarafın ne de karşı tarafla anılanların isimlerini bu taraftar anmazsa azalarak bitecek hepsi. Adamlara rakibimiz değiller diyoruz ama taraftar hiç de o doğrultuda davranmıyor. Adamların beş para etmez fenomenlerini bile buralara taşıyoruz. Gerek yok bunlara, zaten federasyon zorla rakipmiş gibi göstertiyor kaç sezondur. Biz hedeflerimize odaklanıp yolumuza bakalım. Bunlar da yavaş yavaş yok olup gitsin.

Fenere gitsin diyenlerin büyük çoğunluğu içten içe fenere gitmesini istemeyenler,aynen benimde oldugum gibi ,skorer adamın hemde yerli fenere gitsin diyen fazla polyannadir

Fenere gitsin diyenlerin büyük çoğunluğu içten içe fenere gitmesini istemeyenler,aynen benimde oldugum gibi ,skorer adamın hemde yerli fenere gitsin diyen fazla polyannadir
Senelik 8 alıcak kötü oynarsa o bölgeye transfer isteği doğuracak . Cengizi aldıklarında ben iyi oynayacagını düşünüyordum yatıyor şuan . Ama kerem biraz yedek kalırsa irfan gibi mental açıdan düşer

Vallahi nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun aklım almıyor. Yahu herkesin kendine ait bir fikri var. Sen tutup insanları bir kalıba sokuyorsun.

Örneğin ben, Tadic'in verdiği skor katkısını (sadece sayısal olarak) verebileceğini ama Tadic'in oyuna kattıklarını asla veremeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca sırtında bir kamyon yük ile gelecek Fb'ye. Ettiği küfürler, iddialı açıklamaları falan. Herifin karakteri de malum.

Bu sebeplerle ben Fb'in Avrupalı elit bir oyuncuya gidip fresh bir transfer yapmasındansa, hele ki bu bütçelere Kerem'i almasına BAYILIYORUM.

Şimdi sana göre ben içten içe Fb'ye gitmesini istemiyorum kategorisine giriyorum ama bu şekilde hissetmiyorum yani sana nasıl ispat edebiliriz bunu :D

Vallahi nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun aklım almıyor. Yahu herkesin kendine ait bir fikri var. Sen tutup insanları bir kalıba sokuyorsun.

Örneğin ben, Tadic'in verdiği skor katkısını (sadece sayısal olarak) verebileceğini ama Tadic'in oyuna kattıklarını asla veremeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca sırtında bir kamyon yük ile gelecek Fb'ye. Ettiği küfürler, iddialı açıklamaları falan. Herifin karakteri de malum.

Bu sebeplerle ben Fb'in Avrupalı elit bir oyuncuya gidip fresh bir transfer yapmasındansa, hele ki bu bütçelere Kerem'i almasına BAYILIYORUM.

Şimdi sana göre ben içten içe Fb'ye gitmesini istemiyorum kategorisine giriyorum ama bu şekilde hissetmiyorum yani sana nasıl ispat edebiliriz bunu :D
Yok tam oyle degil ,ben en baştan beri gitmesini istemedim hem yerli oyuncu hem skor yapan oyuncu oldugu icin ve bence paradan ziyade vedat transferi gibi devletten birileri baskiladi çocuğu yoksa okadar aptal olduğunu düşünmüyorum
Ama öte yandan fenerin içinde en ufak olumsuz durumda ciddi sorunlar yaşayacak gs li damgası asla hep sırtında olacak bunlar kesin tabi
Ama ben yinede yerli iyi bir oyuncunun bu itlere gitmesini hic istemezdim
Şu da var bu haber çıktığından beri her gs ortamından sayfalarca bu durum konuşuluyor yani bizim taraftar sövse bile önemsiyor bunu ,keske medyada bukadar on planda tutmadaydik
Bu arada bonservisi kesin aciklamayacaklar :)

Yok tam oyle degil ,ben en baştan beri gitmesini istemedim hem yerli oyuncu hem skor yapan oyuncu oldugu icin ve bence paradan ziyade vedat transferi gibi devletten birileri baskiladi çocuğu yoksa okadar aptal olduğunu düşünmüyorum
Ama öte yandan fenerin içinde en ufak olumsuz durumda ciddi sorunlar yaşayacak gs li damgası asla hep sırtında olacak bunlar kesin tabi
Şu da var bu haber çıktığından beri her gs ortamından sayfalarca bu durum konuşuluyor yani bizim taraftar sövse bile önemsiyor bunu ,keske medyada bukadar on planda tutmadaydik
Devletlik bişey olduğunu sanmıyorum 6 milyon net maaş diyorlar bu paraya herkes gider işin açıkçası:d Keremin ederi bu paranın çeyreği falan.

Abi çok doğal değil mi konuşulması yau? Bin tane Fb aleyhine ekstrem aksiyonu olan bir adam, bildiğin darkside'a geçmiş. Gayet de konuşulası bir olay.

Fb güya Asensio'yu alıyordu, ne oldu? Kerem'e büyük bir kaynak gömdüler. Başka oyuncular gelmedi bile Fb'ye çünkü.

Ben bunun keyfindeyim gayet.

Geri
Üst Alt