#7 Kerem Aktürkoğlu

Doğru yönlendirilse düzgün birisi olabilirdi, futbolcuların çoğunda benzer sorunlar oluyor ama zamanla farkjndalık kazanıyorlar.
Ya bu adam başkası adına utanmak deyiminin futboldaki karşılığı tam olarak. Çıktığı programları yüzüm kızardığı için kapatmak zorunda kalmışlığım var. Bak yine aklımda elinde çiçekle cübbeliyi ziyaret ettiği sahne canlandı hahaha

Cocuklugunda fenerli oldugu bizde oynadigi dönem de defalarca yazildi zaten

Ama forma’nin hakkini verdi elinden geleni yapti bizde

Idare etmesi zor bir karakter ama iyi topcu gol katkisi herzaman olan bir kanat oyuncusu kerem

Eger transferi gerceklesir ise sadece bize degil kendi emegine de saygisizlik etmis olacak

Emegine dil uzatanlarin yaninda yer alacak,bu utanc ona ömür boyu yeter

Elemanin gittigi takimda anasina sovmedigi adam da yok galiba bu arada sabah twitterda irfancanla küfürlestigini gördüm egribayattı sanirim. Bu kadar genişlik de yani 7 milyon alacak birde ben irfan olsam daha çok soverdim buna.

Gitsin orayı karıştırmazsa bende bir şey bilmiyorum… kendi takım arkadaşıyla, taraftarıyla vukuatlar olacak bakın görün.

Bence tepkiyi bırak ciddiye almamak gerek kendisini, adam yerine konulmamalı. Boş herif

bakmayın iyi performans sergilediğine, fenevliler rezalet first touch'ına tanık olunca iyi sövecekler.

bizde ona rağmen çok iyi iş yapmıştı. bu yeteneksizlikle nasıl çift haneli gol asist rakamlara ulaşılır açıklaması güç gerçekten.

Futbol hayatı bittiğinde geri dönüp baktığında pişman olacakmı olmayacakmı? Şimdi söylenene göre eşinin etkisinde kalmış bla bla yav kariyerinin zirvesindeyken Avrupayı daha doya doya yaşamamışken bırakıp ülkeye hemde fbye dönüyorsun bu nasıl bir vizyondur. Git 30una kadar Avrupada dolan iyice hevesini al kariyerini yap sonra çok sevdiğin fbne yine gidersin, o 5-6 milyonları yine alırsın. Kimse buna akıl vermemişmi. Brnce tamamen yanlış yönlendirilip kariyetini bitiriyor farkında değil, 2-3 sene sonra ts yada başakşehir sonra erken yaşta bitecek bir kariyere doğru gidiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şunun tam tersini yapınnnn acillllllllll

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 10
Derdi para, Türkiye falan değil

2 bile almıyorken 6-7 olacak maaşı, para olunca da herkesin profesyonelliği geliyor akla.
Profesyonel olsun, para icin baska kulube gitsin. Sorun degil, hakkidir. Ama buyuk konusmasin. Ben soyle GSliyim, boyle GSliyim, bizim yol sizin yol falan diyip sonra bu isi yapmayacaksin iste. Asil sorun orada.

2 sene şampiyonluk yaşadığı takımda bile olay oldu sövdük sünepeye, 11 sene şampiyon olamayan takımda neler yaşayacak hep beraber göreceğiz.

2 sene şampiyonluk yaşadığı takımda bile olay oldu sövdük sünepeye, 11 sene şampiyon olamayan takımda neler yaşayacak hep beraber göreceğiz.
inan hiç umrunda olmaz
240 milyon tl yıllık cebinde

şey mi diyecek aaa vasfi bana laf etti puahahahah güldürme

Geri
Üst Alt