#7 Kerem Aktürkoğlu

Abicim 6 milyon Euro'ya ben de fenere giderim ama o zaman GS de oynarken de açıklamalarım ve tavirlarim öyle olur. Ana bacı sovmem mesela, yok burası yuvam, orası eğri burası doğru demem, diyorsam gitmem diyip de gidiyorsam karaktersiz olurum konu para değil sadece.

Futbol hayatı bittiğinde geri dönüp baktığında pişman olacakmı olmayacakmı? Şimdi söylenene göre eşinin etkisinde kalmış bla bla yav kariyerinin zirvesindeyken Avrupayı daha doya doya yaşamamışken bırakıp ülkeye hemde fbye dönüyorsun bu nasıl bir vizyondur. Git 30una kadar Avrupada dolan iyice hevesini al kariyerini yap sonra çok sevdiğin fbne yine gidersin, o 5-6 milyonları yine alırsın. Kimse buna akıl vermemişmi. Brnce tamamen yanlış yönlendirilip kariyetini bitiriyor farkında değil, 2-3 sene sonra ts yada başakşehir sonra erken yaşta bitecek bir kariyere doğru gidiyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Portekiz'de dogru duzgun Turk bakkali falan yokmus o yuzden evinde Turk kahvaltisi ve aksam yemekleri yapmakta zorlaniyorlar, hanimi da bu yemekleri anca Turkiye'de yapabilirim dermis.

Adam gibi cikip iyi para kanka dese bi sey demezdim valla. 5 senelik kontratta diretir sonra bi guzel salar umarim.

Türlü türlü huyu
Şeriatın çocuğu
Hain o. çocuğu
Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

FB ye gidecek olmasına pek üzülmüyorum, doğal da karşılıyorum. Hayatı futboldan ibaret değil sonuçta; mevcut sözleşmesindeki rakamın 3 katını veren başka birileri var da mı FB ye gidiyor sanki?

FB taraftarı olsam ve Kerem' in de GS mazisi olmasaydı bile transfer edilmesini istemezdim şahsen. Mourinho çift forvetli sistemden vazgeçmeyecektir. 23-24 sezonunda Okan Hoca kendisine oyun kurucu 2. forvet rolü verdiğindeki performansını hatırlamak bile istemem. Mou çift forvetle oynayıp Kerem' i kanada atsa yine verim alamaz, o formatta oynayan adamın orta saha meziyetlerinin çok daha gelişkin olması lazım.

Kerem iki türlü verimli olabilecek bir oyuncu;

1. Organizasyon yeteneği ve hücum üretkenliği düşük bir takımın geniş top kullanma özgürlüğü tanınan en önemli silahı rolü (21-22 GS). Bu tür bir takım hiçbir ciddi hedefe ulaşamaz.

2. Oturmuş, çok iyi pas trafiğine sahip, 4-3-3 formasyonuyla oynayan bir takımda skorer kanat forvet rolü. Bizde bu şekilde oynaması gerektiğini hep söyledim, hoca hiç denemedi. FB nin mevcut kadrosu ise bu formasyona çok uzak yapıda.

Benfica direk reddetmiş tabi. Bir rakamda anlaşmışken onu düşürmekte büyük olay bu arada. Bildiğin saygısızlık gibi bir şey bu. Benfica anlaşılan para olmadan vermez herhalde hatta Kerem'in davranışlarına göre olayı Fifa'ya bile taşıyabilir. Sonuçta sen bir rakama anlaşıyorsun sonra oyuncuyu ikna ettim diye o rakamdan vazgeçip daha az teklif ediyorsun bunun kanıtlanması da kolay resmi teklifse tabi cezai durum var mıdır? Kerem'e de bildiğin hainlik yapmış oldu Fb ama Kerem'in karakteri ile sorun yaşamaz bunu da kabul eder profesyonel hayat.

Super zeka koç oynayamasin diye oyuna soktunuz o zaman daha ucuza verin diye teklif dusurmustur benfica da sitti cekmistir

Kerem denen adam topukları götüne vura vura komik bir paraya son gün koşa koşa gittikten bir sene sonra ifb denen takıma transfer olmayı kabul etmiş bir herif. Transfer gerçekleşmedi diye yok ben demiştim yok Galatasaray dan koparmaya çalışıyorlar bilmem ne bu kadar komik olmayın. Bu forma ucuz bir forma değil.

Galatasaray ın kapısı kerem denen herife tamamen kapanmıştır, haindir. Bu çok net.

"Kerem Fb ye gelmek için aradaki farkı maaşımdan düşün dedi" is loading...Pr çalışmasının ilk adımı bu haber bence

Zaten oynatmayacaklari belli değil miydi gerizekalilar? Bu fenerliler mal vallahi.

Kerem'i alsalardı bir de üzerine elenselerdi o zaman asıl kaos başlayacaktı. Hem elediler hem de 25 milyonumuzu aldılar diyecekti taraftar.

Geri
Üst Alt