7 Maç = Minimum 18 Puan!

En kritik Mac antalya maci

Umarim Milli takim arasinda sakatlik sorunu yasamayiz

Aynı kadro çıkarız Fegho sonradan girer.

dostum umarım öyle olur...

Fakat iyi gidiyoruz birileri karıştırmak istiyor arda mevzusu kesmezse takımı karıştırmaya feghouliyi devreye sokucaklar bu kadar para alıyor 200 milyonluk yedek gibi.!

Kenetlendik havaya girdik daha iyi olmalıyız kendi işimize bakmalıyız bu sinerjiyi geçen yıl yakalamıştık elimizin tersiyle ittik o kadar kötü olmamıza rağmen içerdeki trabzon ve kayseri maçlarında...

Artık her maça final havasında çıkıp gerekeni yapmalıyız..İyi olan takımımızı daha iyi seviyelere hep beraber götürmeliyiz..
iyi akşamşar :)

Biz kazandikca rakipler bize karsi daha agresif ve direncli olacak

Bizim de her hafta gelismemiz lazim,Tudor'da Bunu söylüyor zaten

+ Kötü zemin+ Milli takım dönüşü+ Sıcak ve nemli hava+ Belhandasız oynamak+ Tudorun izleyişi+ Selçuğun girmesi+ Zor deplasman= 1PUAN
Yapacak bir şey yok yola devam , bizde oyuncularda tudorda herkese ders olmuştur , akıllanırız pek çok anlamda umarım.
Bu oyuna 1 puan çok bile ha 3 de alınabilirdi ama olmadı yapacak bir şey yok devam.

951.jpg

+ Kötü zemin+ Milli takım dönüşü+ Sıcak ve nemli hava+ Belhandasız oynamak+ Tudorun izleyişi+ Selçuğun girmesi+ Zor deplasman= 1PUAN
Yapacak bir şey yok yola devam , bizde oyuncularda tudorda herkese ders olmuştur , akıllanırız pek çok anlamda umarım.
Bu oyuna 1 puan çok bile ha 3 de alınabilirdi ama olmadı yapacak bir şey yok devam.

951.jpg

Senin gibi insanları seviyrum ya. Senle iyi anlaşacaz :D İnancımız tam bu sene ŞAMPİYONUZ.

Maçın hakkı antalyadaydi. Antalya deplasmanından 1.ouan iyidir. Rakipler daha güçlü bi antalyayla oynayacak. Unutmayalım.

GSCimbom Mobile App

Her maçı alacağız diye bir şey yok, bu bir gerçek. Ben ümitliyim

XPERIA X

İlk orta halli sınavda tökezledik bunların telafisi var ama maks 1 beraberlik almalıyız Fener maçına kadar artık.

Aksi taktirde 9-14 arası hiç iyi şryler beklemiyorum.

Bna gore iceride feneri darmaduman ederiz. Evimizdeki maclar ile alakali sikinti yasamayiz. Deplasmanlarda takimi geri cektigimiz her mac puan kaybi yasariz.

Bu arada bu konu ilk maçtan sonra açıdı yani Fenerbahçe maçına kadar olan dilimde almalıyız 18 puanı bu puanı sağlamak için puan kaybı şansımız kalmadı.

En kötü 17 puan da iyidir ama hocanın bu ligde ofansif oyunla şampiyon olunduğunu anlaması lazım deplasmanda tek farklı skora yatarsan böyle ağlatırlar.

Futbol şansı yanımızda olmasa başımız çok yanar.

Bna gore iceride feneri darmaduman ederiz. Evimizdeki maclar ile alakali sikinti yasamayiz. Deplasmanlarda takimi geri cektigimiz her mac puan kaybi yasariz.

İnşallah öyle olur ama açıkçası şu maç beni biraz tedirgin etti geleceğe dair.

Hatırlarsak Sivas maçının ilk yarısında da plan işlemeyince sıkışmıştık. Bu maçın tamamı böyle oldu. Eğer düzen bozulduğunda böyle dibe vuracaksak işimiz çok zor olabilir. Çünkü ligde kötü takımlar olduğu gibi bize zorluk çıkarak kadrolara sahip takımlar da var. Alternatifler yaratabilmeliyiz oyun içinde. Oyun üstünlüğü elden gittiğinde geri alabilmeliyiz.

Öte yandan sol kanada transfer yapmamış olmamız inşallah sıkıntı olmaz ilerde. Hücum yönümüz sağ taraf. Ama işlemediğinde sıkışıyoruz çünkü soldan gelemiyoruz. Tolga böyle başlamasa oraya kesin oyuncu alırdık ama bence bizimkileri transferden vazgeçirdi Tolga'nın skorer oyunu. Halbuki lig başlamadan evvel sola da iki transfer gelecek deniyordu. Dursun Özbek NTV Spor'da öyle demişti. İnşallah pişman olmayız.

Sonuna kadar konsantrasyon bu arada bu takımı şampiyon yapacağız bu sezon inşallah.

7 maç 19 puan lazım Bursaspor deplasmanı sıkıntılı.

Evet beyler bu arada bi şey farkettim avrupa dönüşü gibi eziyet olan Milli Takım arası Karabük maçından sonra

Geri
Üst Alt