7 Maç = Minimum 18 Puan!

Bursayı yendik deplasmanda artık daha rahatız deplasman konusunda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bir 7 maçlık için 16 puanlık bir konu açalım. Aynı kişi açarsa seviniriz :D :D

Daha bitmedi. İlk maç sonrası açtım ben konuyu. 16 oldu kısacası.

dk 90 da orgazm oldğum için duş almak zorunda kaldım.. şimdi ancak girebildim hedefe ulaştık sayılır tebrikler Keramettin TANRIVERDİ

İlk kısa vadeli hedef,Fener'i tamamen yarıştan koparmak olmalı.Bunun için de Konya'yı deplasmanda yenip derbide de çakıp geçmeliyiz.
Fener umrumda değil açıkçası. 8-6-3 şeklinde ayırdım süreçleri. O süreçlerde istediğimiz puanları toplamamız şart önce.

Fener umrumda değil açıkçası. 8-6-3 şeklinde ayırdım süreçleri. O süreçlerde istediğimiz puanları toplamamız şart önce.

Benim de pek umrumda değil ama balondan bir tane kum torbasını aşağıya atmak lazım,rakiplerden biri gitsin ayak bağı olmasın bize anlamında dedim.Yoksa bana kalsa maç maç gitmeliyiz,her bir maç final bizim için.

Konya maçı da Bursa maçı gibi kritik. Bu deplasmandan da 3 puanla dönersek 9. hafta itibariyle çok şey olabilir. BJK bu hafta Trabzon ile oynuyor, haftaya Gençlerbirliği ile deplasmanda ve sonra da Başakşehir. 9 puanla çıkamazlarsa bu seriden bir anda onlarla da farkı 5-6 yapabiliriz.

Geri
Üst Alt