- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Osmanlı D 3
Sivas 3
Antalya D 1
Kasımpaşa 3
Bursa D 3
Karabük 3
Konya D 1
ulan birseyi de bilme be ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmanlı D 3
Sivas 3
Antalya D 1
Kasımpaşa 3
Bursa D 3
Karabük 3
Konya D 1
ulan birseyi de bilme be ...
Musap tevazu sahibi ol
Konya'dan alınacak üç puanla bu tahmininin gerçekleşmemesini umuyorum![]()

Daha bitmedi. İlk maç sonrası açtım ben konuyu. 16 oldu kısacası.
Bu sene formdayım Allaha şükürCok iddiali olacak belki ama 19 puan aliriz gibime geliyor.
Bu sene formdayım Allaha şükür![]()
![]()
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Fener umrumda değil açıkçası. 8-6-3 şeklinde ayırdım süreçleri. O süreçlerde istediğimiz puanları toplamamız şart önce.İlk kısa vadeli hedef,Fener'i tamamen yarıştan koparmak olmalı.Bunun için de Konya'yı deplasmanda yenip derbide de çakıp geçmeliyiz.
Fener umrumda değil açıkçası. 8-6-3 şeklinde ayırdım süreçleri. O süreçlerde istediğimiz puanları toplamamız şart önce.
Yarın ki maçlar için kupon alalım.Bu sene formdayım Allaha şükür![]()
![]()
Konya maçını alırsak doğru çıkar söylediğin. 16 şu an.Bu sene formdayım Allaha şükür![]()
![]()
Keramettin ben hesabını anlamadım doğrusu.Konya maçını alırsak doğru çıkar söylediğin. 16 şu an.
Yahu ilk maç bitti 3 gün sonra açtım konuyu. Dedimki Fener maçına kadar 7 maç var bu 7 maçta 18 puan almalıyız. Şu an 6 maç oldu ve 16 puan aldık.Keramettin ben hesabını anlamadım doğrusu.
Allahın izniyle o maçı da alacağız.Konya maçını alırsak doğru çıkar söylediğin. 16 şu an.