#7 Roland Sallai

Alıp gideceği yerde defansa dönmesi hoşuma gitmedi.Pek özgüvenli değil gibi.

çok net bir şey söylenemez ama ilk izlenimde topu saklama ve kaçana top gönderme çabası var gibi.

Sara içinde ilk maç yorum yapmayalım bekleyelim dedim, Sallai içinde bir iki maç görelim sonra yorum yapacağım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuları 1 maç özelinde değerlendirmek doğru değil yıldız performansı bekliyorsanız zaten olmaz geçen seneden takımın en büyük farkı yetenekle değil takımca oynuyor oraya adapte olması için zaman lazım.

Ayağı kaldırıp topu aldığı bir yer var şu an bu atletizmde dört oyuncumuz oldu

Sanchez
Sallai
Jakobs
Osimhen

Açıkçası geçen sezon eksik buydu. Zaha’yı bunun için aldık ama olmadı.

Bu dördünün bizde olması büyük şans

Tanimiyorum, gorelim bakalim. Bu da iyi cikarsa lig biter.

Ayağı kaldırıp topu aldığı bir yer var şu an bu atletizmde dört oyuncumuz oldu

Sanchez
Sallai
Jakobs
Osimhen

Açıkçası geçen sezon eksik buydu. Zaha’yı bunun için aldık ama olmadı.

Bu dördünün bizde olması büyük şans
Baris ne reis onu niye yazmadın? Eğer bir keremsellestirme soz konusu ise bozusuruz

dirençli topçu özellikle sert avrupa maçlarında çok faydalı olacak

Baris ne reis onu niye yazmadın? Eğer bir keremsellestirme soz konusu ise bozusuruz
Yok ya Barış zaten var. Ama benim kastettiğim ayağı kaldırıyor topu alıyor pat pası çıkarıyor.

Barış aralarında en güçlüsüdür zaten. Boğuşup alamayacağı birebir yok.

Sallai
Barış
Yunus

Bence üçüde faydalı olacak

Yok ya Barış zaten var. Ama benim kastettiğim ayağı kaldırıyor topu alıyor pat pası çıkarıyor.

Barış aralarında en güçlüsüdür zaten. Boğuşup alamayacağı birebir yok.

Sallai
Barış
Yunus

Bence üçüde faydalı olacak
Kesinlikle maci kazanmak sevindirmis olsa da gelecek icin tum taraftarin umutlari artti. Cunku transferler soru isaretiydi iyi ki derbiyi erken oynadik.

Her iki ayağına da hakim, dolayısıyla iki kanatta da oynayabilir. Teknik ve mental özelliklerini geliştirme fırsatı yakalarsa geniş kadronun önemli bir parçası olabilir. Bu ligde fizikli ve ayağı tahta gibi olmayan ortalama zekada bir futbolcu bile iş yapar.

Geri
Üst Alt