#7 Roland Sallai

1756599217743.webp

İstatistiklere aldanmamak lazım bek oynamasını challenge edecek bir şey olmuyor.

Kötü oynuyor demiyorum iyi oynuyor ama bekliğiyle almıyor o puanları.

Ligde oynar da Avrupa’da Sane Sallai planı işlemez. Böyle giderse önde oynamayı da Sane’den çok hakediyor ama orada da kreatifliği yetersiz.

Joker gibi takılmaya devam eder.

İstatistiklere aldanmamak lazım bek oynamasını challenge edecek bir şey olmuyor.

Kötü oynuyor demiyorum iyi oynuyor ama bekliğiyle almıyor o puanları.

Ligde oynar da Avrupa’da Sane Sallai planı işlemez. Böyle giderse önde oynamayı da Sane’den çok hakediyor ama orada da kreatifliği yetersiz.

Joker gibi takılmaya devam eder.
Bunu yazacaktim sildim gorunce.

Ligde vasat seviyede bile ucundan faul problemi devam ediyor. Avrupada surekli ceza keserler boyle seylere.

Orada tutmaz o kampanya kesinlikle katiliyorum

Mücadele ediyor, iyi niyetli, savaşıyor hepsine eyvallah

ama yeteneği kısıtlı

Hele sağ bek filan asla olmaz

Zaten elimizde kanat yok kanatta oynamalı artık

Singo ile birlikte sağ kanatta oynamalı

Sağ bekte iyi ama sağ bek değil ayrıca sağ bek aldık
ne yazalım istenior
kanatta biraz iyi olsa ahmeti almazdık
yine de hizmetleri için teşekkürler

Fizik olarak Barış'tan 2-3 gömlek aşağıda ama taktik disiplin olarak da Barış'tan 1-2 gömlek üstün. Barış giderse takımın en önemli jokeri konumunda.

Bu sezona her anlamda damga vuracağını düşündüğüm harika bir oyuncu. Oyun içi fizik kalitesi hiç düşmüyor harika bir devamlılığa sahip ve oyunu oynama konusunda çok iyi bunda fiziksel avantajını çok iyi kullanıyor boşluğa kendisini ve topu iyi koşturuyor. Kontrolsüz sertliği ile yaratıcılık ve oyun görüşü anlamındaki kısıtlılığı onun Szobaszlai olmasına engel olmuş.
Bugün herkesin "kesin" olarak iyi diyeceği Yunus ve BAY gidip 6 yıl Bundesliga'da full oynayamaz zaten aldıkları bir teklifte olmadı haliyle olsa bile aynı istikrarı gösteremezler. Yunus gidip Championship'te boyunun ölçüsünü alıp geldi sonrasında sadece kümede kalmaya oynayan Verona istedi. Barış'a EPL'den ilgi oldu ama teklif ile gelen olmadı olsa bile muhtemelen ligde kalmaya oynayacak West Ham'da rotasyon oyuncusu olurdu ve Fener'e dönmek için gün sayardı.
Sallai bu sezon gereken değeri görecektir.

cumartesi akşamı sadece içimizdeki irlandalılara koymayacak reis

Orta çekmeyi bilmeyen bek mi olur?
OB futbolunda oluyor. Fizikli olsun, ikili mücadelelere girsin, pas isabeti ortalama olsun, geçiş yedirmesin, hızı olsun yeterli.

Geri
Üst Alt