#7 Roland Sallai

son atak son saniye oynuyoruz herkes ileriyi doldururken topa basıp elini yana açıyor lan atsana ileriye ne bekliyosun

Asker oyuncuymuş😂 iqsuz yeteneksiz Macar salamı,iqsuz yeteneksiz Rizeli,Max Anadolu takımı topcusu Eren gibi adamlar olduğu sürece biz daha çok kanser oluruz. Taraftarda vasata alışmış.

Kafasız ve yeteneksiz. Sırf mücadele ediyor diye Galatasaray sağ bekine bunu yakıştıranlar vardı sene başında. Singo inşallah bir daha sakatlanmaz.

Senin ayakların zaten takoz sen kim oluyosunda 87de orda gol lazımken şut çekiyosun ?

1 tane adam akıllı hücum aksiyonu yok güya bu herif kanat oyuncusu bide. Ancak boğuşup saçma sapan fauller yapıyor yemin ederim yazmaktan yoruldum tam mağara adamı beyin yok

Zekası 0 bir oyuncu maalesef. Hele bir pozisyonda saçma sapan bir şut çekti ya deli oldum deli, çıldırdım.

87 ve 91. dakikalardaki tercih ve kötü top kullanımları kabul edilemez bu seviye için. Her faulde sarı kart potansiyeli üstüne.

siyah ekran paylaşmadığı müddetçe bu takımın 11'inde bir yerlerde şans bulur

Berbat bir futbolcu diyince kızıyonuz. Her maç sarı kart görmesi gerekiyor

Mucadele gucu ne kadar yuksekse iq’su da o kadar dusuk. Yaptigi butun iyi seyleri sacmalayarak bozuyo. Hic alisik olmadigi lozisyonda olmasina ragmen iyi mucadele edip sikinti yaratmiyo ama bazi zamanlar kafayi resetliyo. Singo gelene kadar yakmazsa takimi ben tamamim bu arkadastan. Fazlasini bekleyince sacmaliyo cunku.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt