#7 Roland Sallai

Macar salamı 20 mionun altına satılamaz. İlla gidicem demiyorsa tutmak lazım.

Baska sag beke gerek yok dedik yazin, parayi baska yere basin dedik ama yok.

Brentford 25 vermiyosa konuşmaya gerek yok bizi zamanında ne süründürmüşlerdi Dervişoğlu için

Ha şöyle olur 20 nakit + Y.E. Konak tarzı bi teklif olabilir yani

Sallai bizim takim topcusu degil. 3 sebebi var;
1. Faul nasil alinir bilmiyor. Hakemler de artik inanmiyor.
2. Basit temas ile rakibi bozmayi bilmiyor ve her defasinda sacma sapan pozisyonlarda kalemizde duran top oluyor.
3. Kesinlikle bek de olsa acik da olsa bakiyor ve orta acamiyor.

Dizilis, teknik taktik ve sut var. Ama bu bizim ilk 15 oyuncusu icin yeterli olmamasi gerekiyor. Belki ilk batch de degil ama 2. veya 3. Batch de kendisi ile vedalasilmali ve 8 civarina bir yere okutulmali.

Mücadele hırsı hep üst seviyede, çok beğeniyorum. İstikrar.

Biz Sallai'yi kanat pozisyonunda oynasın diye aldık, gecen sene butun sezon 1 gol 1 asist falan yaptı; kanat oynayamadigi icin bek oynamaya başladı; ben gecen sene Basaksehir topcusu dediğimde hata yapmisim, Basaksehir'de bile kanat pozisyonunda oynayamaz.
geçen sene 7 tane falan attı yav. iki tane uefada atmıştı zaten

2025 yılı içerisinde hakkını teslim etmemiz gereken bir oyuncu varsa bence Sallai 'dir. Ligde şöyle bakıyorum belki çok büyük bir rakibi yok sağ bek olarak ama ligde ilk 5-6 sıradaki takımların sağ beklerine bakıyorum Semedo - Göztepe'den Arda Okan - W.Pina - Z.Yavru veya G.Sazdağı filan oynadığı ligde hepsinin çok önünde ortaya koyduğu performans. Hatta yaz transfer döneminde 30 mil.€ bonservis ve 4.8 mil.€ maaş ile 5 yıllık maliyeti 54-55 mil.€ civarlarını bulan Singo transferini gerçekleştirdik ama sezon genelininde sakatlıklar dolayısıyla bir-kaç maç haricinde çok da katkı alamadık. Aslında oynadığı maçlarda (Ajax-Liverpool-Alanya ve Konya) ciddi katkı da verdi hem stoper olarak hem sağ bek olarak ama sezonun geri kalanını düşündüğümde Sallai çok iyi ve çok daha istikrarlı bir katkı verdi

O yüzden Singo iyileştiğinde bile direk sahaya atılmasından yana değilim pek açıkçası. Hatta bundan sonra daha çok stoper rotasyonu için düşünülebilir Singo

kendisinin önemini şöyle addedebiliriz ki selefleri , aurier , jelert , kaan ayhan , frankowski hatta singo gibi aynı bölgede ki isimlere milyonlarca euro harcanmasına rağmen kendisinin yarısı kadar ne performans ortaya koyabildiler ne de istikrar

Geri
Üst Alt