Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu daha cok teknik heyetin istegi üzeri yapiliyor. Aynisini sanchez apoda yapiyor. Kaleciyle paslasmayi sistemden sayiyorlar.Kaleciye çok geri pas oynuyor. Şunu da çözse keşke.
TamamBu oyuncudan hiç bir halt olmaz, Basaksehir topcusu.
Biz Sallai'yi kanat pozisyonunda oynasın diye aldık, gecen sene butun sezon 1 gol 1 asist falan yaptı; kanat oynayamadigi icin bek oynamaya başladı; ben gecen sene Basaksehir topcusu dediğimde hata yapmisim, Basaksehir'de bile kanat pozisyonunda oynayamaz.
stefan sadettinBiz Sallai'yi kanat pozisyonunda oynasın diye aldık, gecen sene butun sezon 1 gol 1 asist falan yaptı; kanat oynayamadigi icin bek oynamaya başladı; ben gecen sene Basaksehir topcusu dediğimde hata yapmisim, Basaksehir'de bile kanat pozisyonunda oynayamaz.
Ya sen yine mi başladın
geçen sene 7 tane falan attı yav. iki tane uefada atmıştı zatenBiz Sallai'yi kanat pozisyonunda oynasın diye aldık, gecen sene butun sezon 1 gol 1 asist falan yaptı; kanat oynayamadigi icin bek oynamaya başladı; ben gecen sene Basaksehir topcusu dediğimde hata yapmisim, Basaksehir'de bile kanat pozisyonunda oynayamaz.
2 gol ligde, 2 golde Uefa'da atmış ve iki kulvarda toplam 1 asist yapmış.geçen sene 7 tane falan attı yav. iki tane uefada atmıştı zaten