Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.657
- 23.133
- 1.433
gene bek oynar genelde ya
macina gore one geciyor zaten
macina gore one geciyor zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tıpatıp aynı düşünüyoruz.Ağzına sağlık Sevgili Anıl.Aynısını günler öncesinde ben demiştim.Hiçbirşey bilmiyorsanız gidin Sallai'nin 10 numara versiyonunu bulun diyeMüthiş bir sporcu. Kendisinin orta saha oynayanından lazım bu takıma.
Bırak asker kalsın.Komutanlığa geçince birşeyler oluyor.Sallai böyle amatör ruhlu kalsın.İçimden bir ses diyor ki
Juventus maçında efsane bir performans sergileyecek ve askerlikten komutanlığa terfi olacak
Yav adam ayağını burksa yerine oynayacak kimse yok sankin olun biMükemmel oynarken yerine adam aldılar. Çekme, bizi beğenmezler oğul!
Yav adam ayağını burksa yerine oynayacak kimse yok sankin olun bi
Sanmıyorum ki bu formuyla Sallai'yi kessin.30 milyona aldığımız singo var ya iyileşti.
Kesmesin zaten. Şu anda boey den de önde sallai, yedekleyecek adamımız vardıSanmıyorum ki bu formuyla Sallai'yi kessin.
Üstat neden herseyi kaosa yorumluyorum. Negatife yoruyoruz. hicbirsey de yokken. Ligde lideriz en güçlü en sağlam kadro bizde relax olalım birazMükemmel oynarken yerine adam aldılar. Çekme, bizi beğenmezler oğul!