#7 Roland Sallai

Hatır işlerini bırakmak lazım, sağ bekte Singo o da yoksa Boey olur. Mecburen yedek kalacak, Tr kupası ve ligte 2. yarılar sağ kanatta değerlendirilebilir.

İlk yarı kaç tane kritik müdahalesi var iyiydi yine foul yapıyor fazla ama olsun

Seneye yerine adam akıllı bir kanat oyuncusu bulmak zorundayız

Mücadelesi için bir şey diyemem

Ama açıkçası kanat oyuncusu olarak beğenmiyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine faıullere başladı

yeterince katkı aldık adamın piyasayıda yükselttik

kalan maclarda boey oynatalım

sallai düşüşe gececek gibi
sene sonuda 15 e vedalasılmalı boey alınacaksa
Boey'in garip bir beden dili var sanki bu sefer

Çözemedim henüz

Belki de ilk 11 oynayamadığı için yapıyor

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo ve Boey kalacaksa sağ bek için gereksiz. Kanat için ise yetersiz olduğunu defalarca kanıtladı zaten. İyi para veren varsa açıkçası satarım.
Ayrıca; mücadelesine lafım yok da, BAY'ı rakip bekle yalnız bıraktı ilk yarı. Hiç mi çıkıp 2 bindirme yapmazsın, 2 destek olmazsın ya. Rakip kanatta sanki Messi oynuyor. 1 metrede top oynadı. Davinson'un buna geriye dön diye işaret ettiği yerde topu ısrarla sırtı dönük ayağında tutup nerdeyse kaptırıyordu, Juve maçında benzerinden gol yedik.

abi artık boey var singo var oynamasın yav ne gerek var orada yani boey var rotasyon yapacaksak da

Boey hazırlık kampında 6 ay, Singo da 2 aylık rutin sakatlıklarını yaşayınca beksiz kalacağız yani yine. Malum iki oyuncunun da sakatlık geçmişi kabarık.

Herhalde sosyal medya taraftarının en büyük nankörlük yaptığı topçudur Sallai. Dün gayet iyi oynadı. Bizim adımıza sezonun en iyilerinden olmasına rağmen ilk fırsatta abuk sabuk yorumlara maruz kalıyor.

Boey bu arada kiralık değil mi? Satın alma mecburiyeti mi var? Ben mi kaçırdım onu?

Geri
Üst Alt