#7 Roland Sallai

Yine iyi oynadığı mevkide 11 başlıyor en azından, açık oynayan sallai ile bek oynayan sallai arasında çok fark var

İlk yarı bir hata yapsaydı bura gene Sallai’ye sallama duvarına dönecekti. Ama Sane haftalar sonra ilkyarıdaki maçlara benzer çok rahat top oynadı, neden acaba??

İlk yarı bir hata yapsaydı bura gene Sallai’ye sallama duvarına dönecekti. Ama Sane haftalar sonra ilkyarıdaki maçlara benzer çok rahat top oynadı, neden acaba??
Hangi maci izledin renkdas bilmiyorum ama bizim Gencler maci olamaz. 45dk geri pas verdi adam. Hicbir sey yapmadi. Ustelik sezon boyu emegine saygi duyup seven guruptayim.

Sagbeksin sen sagbek kal. Lutfen.

Hangi maci izledin renkdas bilmiyorum ama bizim Gencler maci olamaz. 45dk geri pas verdi adam. Hicbir sey yapmadi. Ustelik sezon boyu emegine saygi duyup seven guruptayim.
Hocam Sallai full kanat oynuyor Sane 10 + sağ kanat arası serbest oynuyor. Bir ara uzaktan şut falan patlattı o geri pas yapıyo sadece dediğiniz adam. Taktiğimiz buydu bu maç yani.

Kart ağır oldu ama sana diyecek söz bulamıyorum bro. Her an kırmızı görebilir, Boey göreve

Her topu geriye oynayan, yeteneksiz ve topçu olmayan adamın o golde orda ne işi vardı da asist falan yaptı anlayabilen oldu mu?

Muazzam bir sağ bek bu adam. Kimse farkında değil ama Boeyin de Singonun da önünde bek performansında. Elimde olsa Boeyi almam Singoyu satarım sağ bek rotasyonunu Zeki Çelik-Sallai yaparım

Derbide sağbek kendisinindir.. boey önce bi çevre kontrolü yapmayı geri öğrensin, singo’yu zaten yorumlamakta zorlanıyorum, çözmesi çok zor bi zat, şikecilere karşı zar atacak halimiz kalmadı

Boey ve singonun toplamından daha iyi hücum,daha iyi de savunma yapıyo

Hakkını verelim bir çok oyuncudan çok daha iyi sezon geçirdi, o dönem için yüksek maaş verilmişti ama yerine oynasın diye alınan Singo koca sezon naptı diye bakınca bu adam elinden geleni yaptı diyebiliriz.

Ha verebilecekleri bence sınırlı ama sistemi bozmaz işletir, düzenli oynar, düzenli oynayamadıktan sonra çoğu şey anlamsız.

Sab bekten ziyade garip bir şekilde kullaniyor hoca

Bazen full back oynayip sane ye özgürlük veriyor
Bazen de iç koridoru iyi kullanıp bloklar arasını iyi tamamlıyor yoksa hücumu hiç yok
Ama geride iyi iş cikariyor

savunma yaptigi gibi hücüm gücü de olsaydi cok büyük oyuncu olurdu , singo boey geldi hala kendisi oynuyor tam PL takim oyuncusu kesin sezon sonu oraya gider

Geri
Üst Alt