#7 Roland Sallai

farketmez benim lafım sallai'ye değil zaten. sallai'nin lig performansına bakıp singo'yu filan kolayca gözden çıkaranlara. sallai fazlaca geldiği bonservisini de, aldığı maaşını da 1.5 yıldır fazlasıyla çıkarmıştır ama galatasaray'ın 1. sağbeki olarak düşünülemez. singo maliyet olarak da potansiyel olarak da o bölgede çok çok daha üstüne düşülmesi gereken 1 eleman. sallai ihtiyacın olduğunda 10 bölgede oynatabileceğin müthiş 1 joker zaten, ona kimsenin itirazı yok.
Ben singonun sallaia göre bi artisini göremedim. Kusura bakma, zaten olsa o oynardi. Keske daha iyi olsa ki parayi yakmamis olsak ama degil.

Ben singonun sallaia göre bi artisini göremedim. Kusura bakma, zaten olsa o oynardi. Keske daha iyi olsa ki parayi yakmamis olsak ama degil.
hem daha iyi savunmacı, hem daha iyi driplingçi, hem de daha iyi duran top silahı. sallai'nin tek artısı hücum orijinli olduğu için oyun kurulumuna katkısı. fiziği iyi olduğu için de bizim osuruk liginde en azından birebirde sırıtmıyor. o liverpool maçında boey sahanın en iyilerindenken çıkıp yerine sallai girdiği için takımda kim iyi, kim kötü kestiremiyorum ama potansiyel olarak singo'nun sağbek halini sallai'nin çok önünde olduğuna eminim. doktorun filan singo bu saatten sonra bek oynayamaz gibi abuk raporları varsa hakikaten onu bilemiyorum tabi..

Muazzamdı yav

Sonrasında Barış'ın Sane'ye pası da çok güzeldi
Barış aynısı Kocaelispor maçında da atmıştı şu pasların hızını son dönemde çok iyi ayarlıyor.
oogrt2o.png

hem daha iyi savunmacı, hem daha iyi driplingçi, hem de daha iyi duran top silahı. sallai'nin tek artısı hücum orijinli olduğu için oyun kurulumuna katkısı. fiziği iyi olduğu için de bizim osuruk liginde en azından birebirde sırıtmıyor. o liverpool maçında boey sahanın en iyilerindenken çıkıp yerine sallai girdiği için takımda kim iyi, kim kötü kestiremiyorum ama potansiyel olarak singo'nun sağbek halini sallai'nin çok önünde olduğuna eminim. doktorun filan singo bu saatten sonra bek oynayamaz gibi abuk raporları varsa hakikaten onu bilemiyorum tabi..
Osuruk ligi diyonda juve macinda da sallai vardi ve cok iyi oynadi. 4:0 maci sadece sallaia baglayamasin zaten. Hangi oyuncumuz iyidiki. Ta basta yanlis kadroyla ciktik.

Seneye Singo’yu dehleyip kendisiyle devam etmeli. Maceraya gerek yok, gittiği yere kadar devam.

Lig için özellikle iç saha için en ideal bek Sallai solda da lazım bu tarz bi oyuncu. Özellikle anadolu maçları için Jakops Singo fazla defansif kalıyor.

Lig için özellikle iç saha için en ideal bek Sallai solda da lazım bu tarz bi oyuncu. Özellikle anadolu maçları için Jakops Singo fazla defansif kalıyor.
Jacobs bile 0 da olunca kacdefa adam kacirdi bugün, o zafiyeti var savunma agirlikli bek oldugu halde. Ama sallaidan kimse gecemedi.

Boey ile sallai götürürler 3-4 sene rahat oynarlar. Singoyu bi şekilde elden çıkarmak gerek. O maaşla da çok zor ama inşallah çıkartırız

Boey Sallai arkasında beklemez. Gerek de yok o maliyete. Gidip Sallai’nin gençini bulsunlar işte, fantazi yapmasın hoca bu kez. Öbür Danlı tüy siklet dönecek zaten daha.
boey 8-9 civarina alinirsa ikisi gayet götürür

o fiyatin altina da topcu yok piyasada ztn

boey in de henüz 25 yasinda oldugunu unutmayalim

uzun müddet hizmet edecektir

Geri
Üst Alt