Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.927
- 4.422
- 1.788
Baris‘da yapilan hatayi yapmasalar bari. Sallai icin 20m zaten astronomik ücret.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum ama fiili oyuncu satışı yapmadan da yeni oyuncu kaydı zorlaşıyor limitler dolayısıyla. Bu yaz eli ayağı düzgün para eden topçuları okutmaları gerekiyor ki kan değişimi de sağlansın.Dinamik adam, faulleri biraz sikintili defansif anlamda. Top ayagindayken de biraz kisitli meziyetleri var.
Genede piyasasi degerli bir oyuncu. Hic oyle "Kurtulalim" profilinde bir adam degil transfer olarak. Cuesta falan oyleydi.
Satalim hemen derken , boey opsiyonu kullanilmaz ise, yedeksiz singo mu bunu diyenlerin sag bek olayi?
Bu sezon he gidenin yerine hesap kitap yapmadan yollanmamali
Yok sunu demeye getiriyorim, zaten teklif ilgi vsden anlarsin elindekinde piyasa var. Oyle oldugu anda plan yaparsin ciddi olursa X Y Z oyuncunun durumunu sartlarini soralim diye misal.Katılıyorum ama fiili oyuncu satışı yapmadan da yeni oyuncu kaydı zorlaşıyor limitler dolayısıyla. Bu yaz eli ayağı düzgün para eden topçuları okutmaları gerekiyor ki kan değişimi de sağlansın.
DK da olduğu için bu yaz daha fazla oyuncu göz önünde olacak kaçarı yok. Transfer nöbeti türbülansı yaşanacak.Yok sunu demeye getiriyorim, zaten teklif ilgi vsden anlarsin elindekinde piyasa var. Oyle oldugu anda plan yaparsin ciddi olursa X Y Z oyuncunun durumunu sartlarini soralim diye misal.
Gonderdim, hadi adam bakalim simdi modu cok tehlikeli olur bu yaz
50 tane isim dinlemeyelim gene kolpacilardan
Mental tatile cikma umudum var o hususta.DK da olduğu için bu yaz daha fazla oyuncu göz önünde olacak kaçarı yok. Transfer nöbeti türbülansı yaşanacak.
İsn mithatinho değil diye kucumsuyorsunSatıp yerine Mithat Pala'yı alacağız heralde.
Küçümsemedimki nasıl oyuncu çok izlemedim ama yerli olması avantaj eğer iyi sağ bekseİsn mithatinho değil diye kucumsuyorsun
Tarık camdalin kuzeniymisKüçümsemedimki nasıl oyuncu çok izlemedim ama yerli olması avantaj eğer iyi sağ bekse