#7 Roland Sallai

Dinamik adam, faulleri biraz sikintili defansif anlamda. Top ayagindayken de biraz kisitli meziyetleri var.

Genede piyasasi degerli bir oyuncu. Hic oyle "Kurtulalim" profilinde bir adam degil transfer olarak. Cuesta falan oyleydi.

Satalim hemen derken , boey opsiyonu kullanilmaz ise, yedeksiz singo mu bunu diyenlerin sag bek olayi?

Bu sezon he gidenin yerine hesap kitap yapmadan yollanmamali

Dinamik adam, faulleri biraz sikintili defansif anlamda. Top ayagindayken de biraz kisitli meziyetleri var.

Genede piyasasi degerli bir oyuncu. Hic oyle "Kurtulalim" profilinde bir adam degil transfer olarak. Cuesta falan oyleydi.

Satalim hemen derken , boey opsiyonu kullanilmaz ise, yedeksiz singo mu bunu diyenlerin sag bek olayi?

Bu sezon he gidenin yerine hesap kitap yapmadan yollanmamali
Katılıyorum ama fiili oyuncu satışı yapmadan da yeni oyuncu kaydı zorlaşıyor limitler dolayısıyla. Bu yaz eli ayağı düzgün para eden topçuları okutmaları gerekiyor ki kan değişimi de sağlansın.

Katılıyorum ama fiili oyuncu satışı yapmadan da yeni oyuncu kaydı zorlaşıyor limitler dolayısıyla. Bu yaz eli ayağı düzgün para eden topçuları okutmaları gerekiyor ki kan değişimi de sağlansın.
Yok sunu demeye getiriyorim, zaten teklif ilgi vsden anlarsin elindekinde piyasa var. Oyle oldugu anda plan yaparsin ciddi olursa X Y Z oyuncunun durumunu sartlarini soralim diye misal.

Gonderdim, hadi adam bakalim simdi modu cok tehlikeli olur bu yaz

50 tane isim dinlemeyelim gene kolpacilardan

Yok sunu demeye getiriyorim, zaten teklif ilgi vsden anlarsin elindekinde piyasa var. Oyle oldugu anda plan yaparsin ciddi olursa X Y Z oyuncunun durumunu sartlarini soralim diye misal.

Gonderdim, hadi adam bakalim simdi modu cok tehlikeli olur bu yaz

50 tane isim dinlemeyelim gene kolpacilardan
DK da olduğu için bu yaz daha fazla oyuncu göz önünde olacak kaçarı yok. Transfer nöbeti türbülansı yaşanacak.

15-20 teklif edilmedikçe göndermenin hiçbir manası yok

sakatlıktan belini doğrultamayan boey ve singo kalsın diye didinip sezon boyu ayakta kalmayı başaran adamı dehlemeye çalışmak da tam bir futbol aklı işte

Bence 20+ verilmesi lazım. En az 3 sene daha bu performansı verecek, ligde gayet yeterli, şampiyonlar ligi seviyesinde bile son turlar hariç sırıtmayan, yedek kalmayı sorun etmeyecek adamı elden çıkarmak için neden bu kadar uğraşıyoruz anlamıyorum.

PL gidecekse heralde cok rahat 10+ üstüne bir teklif gelir ve hic düsünmeden gönderirdim kendisini.

bunu 15 20ye sat. singo'yu da sat. boey'u 8 9 milyona al. jacobsu da sat. ayağı daha yumuşak bir sol bek al boeyun takozluğunu düşününce
saçma sapan bir bek enflasyonu var okan efendi sayesinde. sanki mükemmel sistemimiz var da beklere bu kadar para yatırıyoruz. cl de gideceğimiz en fazla yer de belli

Geri
Üst Alt