#7 Roland Sallai

ilk 11 den ziyade iyi bir rotasyon oyuncusu ne zaman ilk 11i garanti olsa sıçıp sıvıyor

Bunu da satıp beleş Mingueza çekin dedik. Lakin kime diyoruz ki? Dediğimizle kalıyoruz.

Asker furbolcu iste, görev ver en iyisini cabaliyor ama bu demek degilki bunu basariyor, iki yabanci sagbekimiz var Sallsi cakma sag bek, Singo ise sag bek oynayinca sakatlik yasayan bir adam. Yönetim yönerim.olsa bu iki arkadasi sezon sonu direkt satip yerlerine bir yabanci birde türk oyuncu getirirdi ama nerde o günler

Yine satılması gereken zamanda satılmayan biri

Sonra 1-2 yıl kiralar dururuz.

Bu adamın zeka seviyesinin özeti rakip uzatmalarda vakit geçirmeye çalışırken gidip faul yapması
1-2 kulup istedi ya hemen sey dusunuldu ''ulan bunu premier league'den istiyorlar demekki baya iyi sakin satmayalim''

Berbat bir oyuncu. Sadece mücadele diyordu diye bizde oynayamaz. Ne sağ bek ne sağ açık hiçbir şey değil. Macaristanta rastgele bir adam olsa bu kadar olur

Sen 2.5 milyon euro maaş alacak topçu değilsin. Gökhan sazdağı ile aranda hiç bir fark yok. Maaş skalamizin çorba olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor bu mevzu

Eleştirileri anlıyorum fakat topla buluşma sayısı oyun kurucumuz Sara ile aynı bende beğenmiyorum ama oynamadığı vakit komple tıkanırız. Öbür tarafta mesela Jakobsun bizim oyunumuza nasıl bir katkısı var.

Geri
Üst Alt